<![CDATA[  AllNewz - Ατζέντα 21]]>Fri, 20 May 2016 17:29:57 -0700Weebly<![CDATA[Το νερό νεράκι και Ατζέντα 21]]>Thu, 30 Oct 2014 19:23:47 GMThttp://www.allnewz.gr/alphatauzeta941nutaualpha-21/-2117 Αρχίζει η "εκπαίδευση" των Ελλήνων για το νερό. Οι Έλληνες είναι σπάταλοι με το νερό (εκτός από τεμπέληδες), έχουμε κλιματική αλλαγή και λειψυδρία, ήρθε η ώρα σας να μάθατε πόσο νερό θα πίνετε. Σε λίγο και πόσο ακόμα θα το πληρώνετε...
Picture
Η Ατζέντα 21 βασίζεται στο πρότυπο της Γαλλικής Επανάστασης που δημιούργησαν οι "πεφωτισμένοι" τέκτονες και ισχύει σε όλα τα σύγχρονα 'δημοκρατικά' καθεστώτα: Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης. Θα είστε όλοι ελεύθεροι μέσα στο μαντρί, ίσοι στην ίδια μιζέρια και αδελφωμένοι μεταξύ σας, αλλά κύρια με την άρχουσα τάξη, γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει....
Όπως έχω ξαναγράψει, η Ατζέντα 21 υπόσχεται νερό για όλους. Εμφιαλωμένο βέβαια. Γιατί μόνο ο καλός ιδιωτικός τομέας διαθέτει την τεχνογνωσία και τα κονδύλια για να "σώσει" το νερό και να μας το εξασφαλίσει έναντι κέρδους, βεβαίως βεβαίως. 

Κι όπως έχουμε ξαναγράψει, ο λαμπρός δεσμός μεταξύ πολιτών και κράτους παραδομένου στα συμφέροντα των μεγαλο-εταιρειών, δεν είναι ουδείς άλλος από τις καλοπληρωμένες ΑΠΌ το κράτος ΜΗ κυβερνητικές οργανώσεις. Σε κοροϊδεύω στη μούρη, δηλαδή.

Έτσι η ΜΚΟ Δίκτυο Μεσόγειος SOS και η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ) ξεκινούν έρευνα και συστηματική ενημέρωση των πολιτών και των αρμόδιων φορέων για τις πολιτικές διαχείρισης των υδατικών πόρων σε αστικές και ημιαστικές περιοχές με το πρόγραμμα “Υδάτινες Γέφυρες: Ενώνουμε τη φωνή μας για το νερό!”

Το πρόγραμμα εστιάζει στη δικτύωση φορέων και πολιτών (δικά τους όλα) και θα περιλαμβάνει δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε σχολεία, πανεπιστήμια και εκπαιδευτικούς, εργαστήρια ανάπτυξης συμμετοχικών διαδικασιών με φορείς και πολίτες, διαδραστικές εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης, καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια του στελεχιακού προσωπικού των επιχειρήσεων ύδρευσης-αποχέτευσης σε θέματα επικοινωνίας, εκπαίδευσης και διαβούλευσης με τους πολίτες.

Τώρα τι ακριβώς θα διαβουλευθεί με τους πολίτες; «Την προώθηση μιας νέας αντίληψης για τη διαχείριση του αστικού και ημιαστικού νερού, μιας νέας πολιτικής και κουλτούρας, με μεθοδολογίες και εργαλεία, που να στοχεύουν στην αναβάθμιση του ρόλου, την τήρηση υπεύθυνης στάσης και την ενεργή εμπλοκή τοπικών φορέων και ενημερωμένων πολιτών – χρηστών».

Για τη βέλτιστη υλοποίηση της διαβούλευσης και των συμμετοχικών διαδικασιών έχει ήδη καταρτιστεί ειδικό Ερωτηματολόγιο και θα δείτε πρώτη λέξη-κλειδί τη λέξη 'βιώσιμη' διαχείριση, που είναι σήμα κατατεθέν ότι όλο το project είναι μέρος της Α21, "Βιώσιμη Ανάπτυξη". Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη!

Α! Εγώ δεν άντεξα και το συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο! Ν' αφήσω τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη; Διαβάστε κι αν θέλετε συμμετάσχετε. Πρώτα διαλύουν το κλίμα με πάσης φύσεως ψεκασμούς, μετά ή έχουμε ανομβρία ή έχουμε ακραίες καταιγίδες, όπου το νερό πάει εντελώς χαμένο, και μετά σε ρωτάει γιατί δεν μου γράφεις αγαπητή μου Θεανώ! Ε, να! Εγώ σου γράφω! Εσύ θα απαντήσεις;

Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
]]>
<![CDATA[Αύξηση της παιδικής φτώχειας στις πλούσιες χώρες]]>Wed, 29 Oct 2014 18:31:59 GMThttp://www.allnewz.gr/alphatauzeta941nutaualpha-21/7 Η ταφόπλακα των λαών του πλανήτη που ονομάζεται Ατζέντα 21, έχει ως στόχο το κλείσιμο της οικονομικής ψαλίδας μεταξύ των αναπτυγμένων χωρών και των υπό ανάπτυξη για μεγαλύτερη ισότητα ανάμεσά τους. Δίκαιο, το θεώρησαν οι υπογράφουσες χώρες μέλη του ΟΗΕ. Παγίδα, επισήμαναν οι ανεξάρτητοι αναλυτές, οι γνωστοί "συνωμοσιολόγοι", γιατί δεν αναφέρει με ποιο τρόπο θα κλείσει το χάσμα. Και το χάσμα κλείνει κατεβάζοντας συνεχώς και με ταχύτατη ρυθμό το βιωτικό επίπεδο των αναπτυγμένων χωρών... 
Picture
Τώρα ο ΟΗΕ παρουσιάζει την έκθεση των καμωμάτων του. Θα πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος για τα αποτελέσματα!
Σύμφωνα με τη UNICEF στις χώρες της νότιας Ευρώπης (την Ισπανία, την Ελλάδα και την Ιταλία) όπως και στην Κροατία, στις χώρες της Βαλτικής και σε άλλες 3 χώρες που έχουν πληγεί από την ύφεση (την Ιρλανδία, την Ισλανδία και το Λουξεμβούργο) καταγράφηκε η μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών παιδικής φτώχειας μέσα σε 4 χρόνια, από το 2008 - 2012.

Η εισοδηματική φτώχεια των παιδιών αυξήθηκε εξαιτίας της κρίσης, με μεγάλες διακυμάνσεις από χώρα σε χώρα, υπογραμμίζει η έκθεση του Ερευνητικού Κέντρου του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά, με αποτέλεσμα 2,6 εκατομμύρια περισσότερα παιδιά βυθισμένα στη φτώχεια στις πλούσιες χώρες.
Στην Ελλάδα, το 2012 το μέσο οικογενειακό εισόδημα των νοικοκυριών με παιδιά βυθίστηκε στα επίπεδα του 1998 - το ισοδύναμο της απώλειας 14 χρόνων εισοδηματικής προόδου. Το ίδιο η Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο και η Ισπανία έχασαν μια δεκαετία -η Ισλανδία έχασε 9 χρόνια και η Ιταλία, η Ουγγαρία και Πορτογαλία έχασαν 8.

Συνολικά ο αριθμός των παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες φτώχειας κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης υπερέβη κατά 2,6 εκατομμύρια τον αριθμό των παιδιών που κατάφεραν να εξέλθουν από τις συνθήκες φτώχειας από το 2008 -από 4 ανέβηκε στα 6,6 εκατ.

Περίπου 76,5 εκατομμύρια παιδιά ζουν σε συνθήκες φτώχειας στις 41 πιο ευημερούσες χώρες.

Από την κρίση έχουν πληγεί ιδιαίτερα οι νέοι. Η Unicef υπογραμμίζει ότι το ποσοστό των νέων ηλικίας 15- 24 ετών που βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης, κατάρτισης ή απασχόλησης έχει αυξηθεί κατά περίπου 30% στην Κροατία, την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Ρουμανία.

Και φυσικά η υποκρισία περισσεύει: «Πολλές εύπορες χώρες έχουν υποστεί ένα “μεγάλο άλμα προς τα πίσω” όσον αφορά τα εισοδήματα των νοικοκυριών και οι επιπτώσεις για τα παιδιά θα είναι μακροχρόνιες για αυτά και τις κοινότητές τους», δήλωσε ο Jeffrey O'Malley, επικεφαλής Παγκόσμιας Πολιτικής και Στρατηγικής της UNICEF. «Η απουσία μιας τολμηρής στρατηγικής ανταπόκρισης» εκ μέρους των κρατών «θα μπορούσε να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε μακροπρόθεσμο επίπεδο για τις κοινωνίες» συμπεραίνει η Unicef που αναφέρει για παράδειγμα το ενδεχόμενο μιας επιβράδυνσης της αύξησης του πληθυσμού καθώς οι νέοι αποφεύγουν να κάνουν οικογένεια εξαιτίας των οικονομικών συνθηκών

Ναι, το ξέρουμε ότι θα είναι μακροχρόνιες οι επιπτώσεις, μάλιστα εμείς οι συνωμοσιολόγοι λέμε ότι είμαστε μόλις στην αρχή. Όσο για την "απουσία μιας τολμηρής στρατηγικής ανταπόκρισης", α εδώ θα διαφωνήσω! Το σχέδιο είναι και τολμηρό και στρατηγικά άψογο:

Ατζέντα 21 = Βιώσιμη Ανάπτυξη για προστασία του κλίματος = Αποβιομηχανοποίηση και πράσινοι φόροι + ΑΠΕ = αύξηση ανεργίας = λιγότερες γεννήσεις = γέρασμα του πλανήτη = κοινωνικός & οικονομικός Αρμαγεδδών = περισσότερη μείωση πρόσημου ζωής άρα και πληθυσμού = δεν έτυχε, πέτυχε!!!

Κατά τα άλλα τρομοκρατούν τον κόσμο ότι σε λίγα χρόνια θα 'σκάσει η Γη' από τον υπερπληθυσμό. 

Μιλάμε για ένα παγκόσμιο καλά οργανωμένο έγκλημα που το βάφτισαν "κρίση".

σχετικά: 
Οι τρεις απάτες που θέλουν αλλάξουν τον κόσμο

Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
]]>
<![CDATA[Η σατανική Ατζέντα 21 μπαίνει στην τελική της φάση]]>Tue, 23 Sep 2014 22:06:04 GMThttp://www.allnewz.gr/alphatauzeta941nutaualpha-21/-2116 Κάθε μέρα τα δικαιώματά μας δέχονται κι από μια επίθεση, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας μας, μέσα από μια πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών που ονομάζεται Αειφόρος Ανάπτυξη  - Ατζέντα 21.  
Picture
Καλά καμουφλαρισμένη πίσω από μνημόνια (για την Ελλάδα) αλλά και την παγκόσμια οικονομική κρίση, χωρίς την παραμικρή αναφορά στο σχέδιο Α21, οι εμπνευστές της έχουν σκοπό να αφανίσουν τις όποιες ελευθερίες και δυνατότητες ανάπτυξης μπορεί να προσφέρει μια φιλελεύθερη οικονομία, να διαλύσουν τη μεσαία τάξη, να δημιουργήσουν στρατιές ανέργων πρόθυμοι να εργαστούν για ψίχουλα και σε συνθήκες μεσαίωνα, να είναι μονίμως εξαρτημένοι από τις ορέξεις της ελίτ και σιγά σιγά να οδηγηθούν στην απόλυτη σκλαβιά και έλεγχο. 
Μια νεοφιλελεύθερη οικονομία με μπόλικο άρωμα σοσιαλιστικό ή ακόμα και κομμουνιστικό, το ίδιο άρωμα που φοριέται με τόση επιτυχία αυτή τη στιγμή στην Κίνα. 'Ολοι έχουμε ίσα δικαιώματα στη μιζέρια, πλην... της ελίτ!
'Ολοι έχουμε ίσα δικαιώματα στη μιζέρια, πλην... της ελίτ!
Ωστόσο για να μπορέσει να πετύχει τους σκοπούς της η Ατζέντα 21, και να εφαρμοστεί χωρίς αντιρρήσεις από τους λαούς, χρειαζόταν πρώτα να στρωθεί το κατάλληλο χαλί. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από τις τρεις κατασκευασμένες απάτες: Την παγκόσμια οικονομική κρίση, την Κλιματική Αλλαγή και τον Υπερπληθυσμό. 

Ο Ομπάμα το έχει πάρει επάνω του. Έχει δεσμευτεί, όσο να τελειώσει και η δεύτερη θητεία του να ολοκληρώσει το έργο: Όλοι να αναγνωρίσουν ότι υπάρχει πρόβλημα κλιματικό και να υποταχθούν στα όσα θα αποφασιστούν για την αντιμετώπιση του.

Δύσκολο έργο. Ο Ρόκφελερ έχει επενδύσει δισεκατομμύρια σε αυτό και είναι και γέρος, βιάζεται να το δει να ολοκληρώνεται. 

Μεγάλες διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή!

Picture
Τέτοιος συντονισμός δεν έχει ματαγίνει! Δύο ημέρες πριν από τη διάσκεψη του ΟΗΕ που συγκαλείται "εκτάκτως" από τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού και στην οποία θα συμμετάσχουν οι ηγέτες του κόσμου υπό την αυστηρή επίβλεψη του Ομπάμα, με στόχο την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και επιτάχυνση των προσπαθειών για τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν σε 166 χώρες του πλανήτη μας!

Ο Ροκφέλερ θα πρέπει να καταξοδεύτηκε. Όλα τα παγκόσμια ΜΜΕ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να το προβάλουν. Όλες οι πουλημένες στην ελίτ ΜΚΟ -μέχρι και οι Ανώνυμοι του Σόρος!- καθώς και θρησκευτικές οργανώσεις δραστηριοποιήθηκαν για να μαζέψουν τον πλανεμένο κοσμάκη, που βγήκε στους δρόμους να διαδηλώσει 'υπέρ του περιβάλλοντος', χωρίς να ξέρει ότι διαδηλώνει κατά του εαυτού του, όπως πολύ εύστοχα τόνισε και μια φίλη μας.

Η Ελλάδα, λένε, δεν έκανε τίποτα και δεν εκπροσωπήθηκε. Κάνετε λάθος! Εκεί που γινόταν η μεγαλύτερη διαδήλωση, στην καρδιά της Νέας Υόρκης, όπου διαδήλωνε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, την Ελλάδα εκπροσώπησε ο καλύτερος, ο εκλεκτότερος που θα μπορούσε ποτέ, αυτός που μετονόμασε και το Υπουργείο Περιβάλλοντος ΚΑΙ σε Κλιματικής Αλλαγής, ο ένας και μοναδικός πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, ο μέγας και τρανός Γιώργος Παπανδρέου!!! 
Picture
Picture
Μάλιστα πόσταρε στο λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφίες από τη συμμετοχή του στη διαδήλωση ρωτώντας όσους τον ακολουθούν... «Εσύ θα έρθεις;» και καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει στην πορεία:  «Νέοι και κλιματική αλλαγή: Κάντε το χρέος σας στον κόσμο, συμμετέχετε: Αυτό θα ενισχύσει τη δημοκρατία αλλά και τη φωνή σας!», έγραψε.
Όμως για την επερχόμενη συνάντηση για την κλιματική αλλαγή δεν ενδιαφέρεται μόνο η σοσιαλιστική διεθνής των Ομπάμα και ΓΑΠ. Ενδιαφέρεται και η "αριστερά". Ένα από τα καυτά θέματα που συζήτησε ο Τσίπρας με τον Πάπα ήταν και το περιβάλλον. Τι να είπαν άραγε οι δυο τους; Ότι μας ψεκάζουν; Ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή τόσο ανεπτυγμένη τεχνολογία που μπορεί να παίξει το κλίμα στα πέντε δάχτυλα και για πλάκα να κάνει ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, ένα σεισμούλη 8-9 ρίχτερ, η ένα jet stream να διαλύσει τα πάντα στη Νέα Υόρκη που διαδήλωνε ενάντια....; μήπως ξέρανε και αυτοί;

Όχι βέβαια, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Πάπας μίλησαν γι' αυτά. Όπως δεν μίλησαν για την τράπεζα του Βατικανού, αλλά γενικά και αόριστα για... τις τράπεζες. Μίλησαν για τη φτώχεια που μαστίζει τον κόσμο, αλλά δεν μίλησαν για την Ατζέντα 21 που επιβάλλει τη φτώχεια. Δεν μιλάνε ΠΟΤΕ οι συριζαίοι και οι κουκουέδες για την Ατζέντα 21, γιατί τώρα -ευτυχώς- είναι οι φιλελεύθεροι που έρχονται να πάρουν τα σπίτια, κι όχι η αριστερά, αλλά η αριστερά, όμως, δεν εξηγεί ότι είναι η Ατζέντα 21 που προωθεί την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας! Αστείο; Κι όμως αληθινό!!! Όποιος κυβερνάει, επιβάλλει την Ατζέντα 21. Τώρα οι σοσιαλιστές; Οι φιλελεύθεροι μετά; Κι όταν έρθει η ώρα της αριστεράς, πάλι την ίδια Ατζέντα θα έχετε!!!

Στο κόλπο και οι φωνές "μεγάλων" ακτιβιστών της αριστεράς!

Picture
Ο  85χρονος σιωνιστής καθηγητής, Noam Chomsky, που θεωρείται μέγας ακτιβιστής γράφει σε πρόσφατο άρθρο του με τίτλο Το τέλος της Ιστορίας; :
«Ογδόντα χρόνια πριν, ο Martin Heidegger εκθείασε τη ναζιστική Γερμανία γιατί παρείχε την καλύτερη ελπίδα για τη διάσωση του ένδοξου πολιτισμού των Ελλήνων από τους βαρβάρους της Ανατολής και της Δύσης. Σήμερα, οι Γερμανοί τραπεζίτες συνθλίβουν την Ελλάδα στο πλαίσιο ενός οικονομικού συστήματος με στόχο τη διατήρηση του πλούτου και της εξουσίας τους. 
»Το πιθανό τέλος της εποχής του πολιτισμού έχει προαναγγελθεί σε ένα νέο σχέδιο έκθεσης της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), το εν γένει συντηρητικό όργανο παρακολούθησης του τι συμβαίνει στον φυσικό κόσμο».

Με λίγα λόγια ο Chomsky αναφέρεται στο όργανο του ΟΗΕ, αυτό που χρηματοδοτείται από τον Ροκφέλερ και που προβλέπει "το τέλος της ανθρωπότητας" αν δεν παρθούν κάποια μέτρα. Ποια είναι αυτά;

Picture
"Ένα σχέδιο Μάρσαλ για τη Γη", λέει η αγαπημένη του Τσίπρα, Ναόμι Κλάιν!

Και τα λεγόμενα της γίνονται viral σε όλα τα φιλικά προσκείμενα προς τον Σύριζα ιστολόγια. Πρόκειται για το νέο της βιβλίο “This Changes Everything: Capitalism vs The Climate” 
(«Αυτό τα αλλάζει όλα: Ο καπιταλισμός εναντίον του κλίματος»).

Και με πολύ λίγα λόγια, βάλλεται κατά του ορυκτού καύσιμου και υπέρ της πράσινης ενέργειας. Ό,τι ακριβώς λέει και ο άλλος 'φίλος', ο Ομπάμα. «Το ζήτημα δεν είναι ότι δεν υπάρχει ή δεν μπορεί να παραχθεί πλούτος στην πράσινη ή ανανεώσιμη οικονομία. Το είδος της οικονομίας αυτής, δεν πρόκειται να δημιουργήσει όμως το είδος του πλούτου που αναπτύσσουν τα ορυκτά καύσιμα. Τα ορυκτά καύσιμα δημιουργούν μια υπερ-στρωματοποιημένη οικονομία. Είναι η φύση των πόρων που απαιτεί ενα τεράστιο σύστημα υποδομών για την εξόρυξη και μεταφορά τους. Και αυτό οδηγεί σε  τεράστια κέρδη, που είναι υπεραρκετά ώστε να εξαγοράσουν ακόμα και πολιτικούς. Η πράσινη οικονομία είναι ένα διαφορετικό είδος οικονομίας. Είναι μια πιο αποκεντρωμένη οικονομία. Είναι δυνατόν, λοιπόν, η εξουσία να παραχωρήσει τις κατακτήσεις της χωρίς μάχη; Δεν έχουμε λύσει το θέμα του εδραιωμένου πλούτου», λέει -σαν να ακούει κανείς τον ΓΑΠ- κι όποιος θέλει το τρώει. 

Δηλαδή, μόλις αλλάξει η ενέργεια, από ορυκτά καύσιμα σε πράσινη ενέργεια, η οποία κοστίζει και δεν είναι τόσο αποδοτική, αμέσως θα αλλάξει και η οικονομική δομή, δεν θα υπάρχει πλέον ελίτ να εξαγοράζει τους πολιτικούς!!! Αυτό είναι ένα νέο δόγμα που δημιουργεί ένα νέο σοκ: Την κατάργηση του καπιταλισμού μέσω φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών! 

Αλλά το σχέδιο επιβολής αυτής της 'αειφόρου ανάπτυξης' (Ατζέντα 21) στο μέλλον είναι ακόμα πιο εφιαλτικό. Ποιο είναι το αντίθετο της βιομηχανικής επανάστασης που έκανε να ανθίσει ο καπιταλισμός; Η αποβιομηχανοποίηση. Κι αυτός ακριβώς είναι ο στόχος. Για να μειωθούν οι βιομηχανικές μονάδες που παράγουν με ορυκτά καύσιμα, θα μπει τέτοια φορολόγηση πράσινη που θα τις καταστήσει, αν όχι καθόλου επικερδείς, ίσως όχι τόσο επικερδείς όσο θα ήθελε η ελίτ. Το αποτέλεσμα θα είναι να κλείσουν και να δημιουργηθούν νέες ατελείωτες στρατιές ανεργίας, που θα "σώσουν" τον πλανήτη προσφέροντας τα σώματα τους για λίπασμα! 

Πρέπει να είναι κανείς ανεγκέφαλος να πιστέψει πως η απληστία της ελίτ θα ελεγχθεί με αυτόν τον τρόπο. Απλά, η παγκόσμια ελίτ -το 1%- που έχει μαζέψει όλο τον πλούτο της γης, μπορεί να ζήσει για πολλά χρόνια και με κλειστά τα εργοστάσια χαζεύοντας το 99% όσο εκείνο θα αλληλοκατασπαράζεται. Άνεργος ο ηλικιακά εργαζόμενος πληθυσμός, παρέα με τους συνταξιούχους που θα βλέπουν άδεια τα ταμεία τους - ένας απόλυτος οικονομικός και κοινωνικός Αρμαγεδδών!!!

Η σιωπή των μηντιοαμνών

Picture
Στο debate για την κλιματική αλλαγή, τον πρώτο και τελευταίο λόγο, μας λέει ο Ομπάμα, έχουν οι επιστήμονες. Μόνο που ξεχνάει να πει, Οι δικοί μου επιστήμονες. Γιατί όλους τους άλλους, τους κατάπιε το μαύρο το σκοτάδι. Το διαβάσατε εσείς πουθενά ότι Νέα έκθεση δείχνει καμία υπερθέρμανση του πλανήτη για σχεδόν 18 χρόνια!; Όχι. Ούτε ακούστηκε στην τηλεόραση. Γι' αυτό και μια αμερικάνικη οργάνωση, αναγκάστηκε να ναυλώσει αεροπλανάκι και να πετάξει πάνω από το πλήθος που διαδήλωνε στη Νέα Υόρκη με ένα πανό που έγραφε ότι δεν υπάρχει υπερθέρμανση τα τελευταία 17 χρόνια. 

Λυπάμαι πολύ αν στεναχωρήσω κάποιους, αλλά ναι... τα σπίτια θα μας τα πάρουν οι σοσιαλ-κομμουνιστές παρέα με τους νεοφιλελεύθερους πολύ απλά γιατί έχουν υπογράψει μαζί την Ατζέντα 21, μαζί αποσιωπούν που αποσκοπεί, μαζί προδιαγράφουν το ζοφερό μέλλον και μαζί εξυπηρετούν την ελίτ που κάθε μέρα μας μετράει να δει πως πηγαίνει η μείωση του πληθυσμού. Μαζί δεν μιλούν για τους χημικούς αεροψεκασμούς, μαζί μας βρίζουν ως συνωμοσιολόγους, μαζί δεν ξεσκεπάζουν τα μολυσμένα εμβόλια, μαζί κάνουν τα στραβά μάτια στην ουσιαστική φοροδιαφυγή/απαλλαγή, μαζί καμώνονται ότι νοιάζονται για το κλίμα, μαζί συμφωνούν για τις ΑΠΕ. 

Τώρα, αν εσύ νομίζεις ότι διαλέγοντας το ένα ή άλλο κόμμα κάνεις τη διαφορά, την απάντηση θα στην δώσουν οι ουρανοί. Θα συνεχίσουν να είναι ψεκασμένοι, χααρπισμένοι και το κλίμα με ακραία φαινόμενα. μέχρι να πεις, ήμαρτον! Η Ατζέντα 21 έχει 40 κεφάλαια κι έχουν σκοπό να επιβάλλουν και τα 40. 

Κάνε ένα τεστ: Πριν τους ξαναψηφίσεις, γιατί δεν πας να τους ρωτήσεις γιατί έχουν πιει το αμίλητο νερό....;


Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
© AllNewz  (όροι χρήσης - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Κατόπιν επανειλημμένων παραβάσεων των όρων χρήσης της AllNewz.gr και λοιπών ιστολογίων που ανήκουν σε αυτήν, που διέπονται από τον νόμο  Creative Commons 3.0 License  και αφορά στην αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ, αλλά και κατόπιν απαντήσεων που πήραμε από μπλόγκερς τύπου "εγώ έτσι θέλω, αυτή είναι η δική μου τακτική", ανακοινώνουμε ότι η AllNewz, ιστολόγιο μη κερδοσκοπικό κι εκμετάλλευσης, θα προβεί στο μέλλον αυτομάτως σε αγωγές σε όσους δεν συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης της, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση)
]]>
<![CDATA[Θα πληρώνουμε διόδια ακόμα κι όταν δεν κυκλοφορούμε]]>Thu, 28 Aug 2014 09:46:39 GMThttp://www.allnewz.gr/alphatauzeta941nutaualpha-21/6Οι εθνικές οδοί έχουν ερημώσει. Η εθνική Βόλος - Λάρισα σου δίνει την εντύπωση ότι είναι στη Χιροσίμα μετά από την ατομική βόμβα. Η τιμή της βενζίνης παρέα με τα διόδια που έχουν εκτιναχθεί στα ύψη κάνουν  την μετακίνηση των Ι.Χ. απαγορευτική. 
Κι αναρωτιέται κανείς, αφού ο κόσμος δεν κυκλοφορεί, οι εταιρείες δεν έχουν χασούρα από αυτό; Γιατί δεν κατεβάζουν τα διόδια να έχουν εισπράξεις;

Η απάντηση έρχεται σε άρθρο της Ελευθεροτυπίας: ''ΔΩPAKI'' 350 EK. σε μεγαλοεργολάβους -Θέλουν να πληρώσουμε τα χιλιόμετρα που δεν κάναμε
/// ΑΠOZHMIΩΣH-δώρο 350 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση στην κοινοπραξία «Μορέας Α.Ε.», συμφερόντων των ομίλων Λ. Μπόμπολα, Ιωάννου-Παρασκευαΐδη και Σ. Κόκκαλη, που κατασκευάζει τον κεντρικό οδικό άξονα Πελοποννήσου. Οι εργολάβοι εμφάνισαν λογαριασμό με απώλειες μισού δισ. ευρώ από τα διόδια, λόγω μειωμένης κίνησης, και ο υπουργός Υποδομών Μ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι προωθείται προς ψήφιση στη Βουλή νέα συμπληρωματική σύμβαση του έργου. 

Το δωράκι αυτό έρχεται σε συνέχεια των πρόσθετων εργολαβικών αποζημιώσεων, συνολικού ύψους 2,2 δισ. ευρώ, που έχουν λάβει για την επανεκκίνηση των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων. ///

Αυτό ακριβώς είναι Ατζέντα 21. Να καταργηθεί η μετακίνηση με Ι.Χ., να καταργηθεί ΤΕΛΕΙΩΣ το Ι.Χ. αλλά εμείς να εξακολουθούμε να πληρώνουμε για δρόμους που δεν θα περπατήσουμε ποτέ. Θα είναι άδειοι για να διέρχεται εύκολα και γρήγορα το ΜΜΜ που θα παίρνουμε ΑΝ και εφόσον έχουμε χρήματα για το εισιτήριο. Αλλά τη διαδρομή θα την απολαμβάνει αποκλειστικά  η ελίτ με τα γρήγορα αμάξια της!!!

Να θυμίσω ότι ο απλός κοσμάκης που επιλέγει να πάει από τις παλιές εθνικές οδούς, κατά καιρούς πληρώνει ένα άλλο τίμημα ανάλογο περιόδου πολέμου....

σχετικά:
«Δεν μας αφήνουν να φτιάξουμε τον δρόμο» 
 • «Τροχαίο έγκλημα στην ΠΕΟ Λάρισας – Βόλου»
 • Για 6 ευρώ χάθηκαν 4 ζωές! 1,5 ευρώ το κεφάλι μας υπολογίζουν!!!

 • ατζεντα 21

  ]]>
  <![CDATA[Η υποκρισία της Ατζέντας 21 "καίει" και τα δάση μας]]>Thu, 17 Jul 2014 19:01:32 GMThttp://www.allnewz.gr/alphatauzeta941nutaualpha-21/-2115 Όποιος δεν έχει ακόμα καταλάβει τι ρόλο παίζει η λεγόμενη Ατζέντα 21 στην μαύρη εξέλιξη της ζωής μας, και το μέγεθος της υποκρισίας και ψευτιάς της, αφού υποτίθεται ότι προστατεύει το περιβάλλον ενώ στην ουσία καταστρέφει, ίσως τώρα να αρχίσει να το καταλαβαίνει. Το "κάψιμο" των δασών μας προ των πυλών. 
  Νόμιζες θα σταματήσουν στους αιγιαλούς; Picture
  Με διαδικασίες fast track θα ανακαλείται ή θα αίρεται εντός τριμήνου η απόφαση αναδάσωσης περιοχών από τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ενώ επιτρέπονται σύνθετες τουριστικές εγκαταστάσεις, μεγάλα έργα υποδομής και πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων και εκμεταλλεύσεων μέσα στα δάση. Τα παραπάνω προβλέπει το τελικό κείμενο του δασικού νομοσχεδίου, που καταθέτει εντός της εβδομάδας το ΥΠΕΚΑ για ψήφιση στη Βουλή.

  Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία το δασικό νομοσχέδιο, συμπεριλαμβάνεται στις μνημονιακές υποχρεώσεις και στα προαπαιτούμενα για την είσπραξη της δόσης Ιουλίου. Ειδικότερα, παρά το γεγονός ότι το υπουργείο απέσυρε σκανδαλώδεις διατάξεις οι οποίες προέβλεπαν αλλαγή του ορισμού του δάσους και κατάργηση της δασικής προστασίας εκτάσεων δημόσιας γης, ωστόσο το νομοσχέδιο προβλέπει τον αποχαρακτηρισμό χιλιάδων στρεμμάτων, κυρίως γεωργικής γης με διαδικασίες fast track. 

  Παράλληλα καταργείται η ενδιάμεση εισήγηση πρωτοβάθμιας επιτροπής για την άρση αναδάσωσης για να απλουστευθεί η σχετική διαδικασία. Επιπρόσθετα, προβλέπονται σύνθετα τουριστικά καταλύματα, κέντρα αναζωογόνησης και ευεξίας, καθώς και κέντρα ιαματικού τουρισμού σε δάση και δασικές εκτάσεις. Αλλάζει ο νόμος 4030/2011 που προβλέπει ότι οι τουριστικές εγκαταστάσεις μπορούν να καταλαμβάνουν 30% της έκτασης δασών ή δασικών εκτάσεων. Στο σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ, το ποσοστό δόμησης από 10% μειώνεται σε 5% και ο συντελεστής περιορίζεται στο 0,05 από 0,1 που ισχύει σήμερα. 

  Στις επιτρεπόμενες εντός των δασών χρήσεις περιλαμβάνονται βιομηχανικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν ως πρώτη ύλη το ξύλο, βιομηχανίες εμφιάλωσης νερού, μόνιμες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, αθλητικές εγκαστάσεις, ΧΥΤΑ, κεραίες ραδιοτηλεοτπικών μέσων, κέντρα υποδοχής μεταναστών, μεγάλα δημόσια έργα κ.α. [πηγή: www.dikaiologitika.gr]

  Δασικό νομοσχέδιο

  Το ΥΠΕΚΑ ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά με το σχέδιο νόμου «Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση – Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών – Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας» που αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή προκειμένου να εξυπηρετήσει μεμονωμένα συμφέροντα, να ικανοποιήσει διάφορα ρουσφέτια που εδώ και καιρό γλυκοκοιτάζουν τα δάση, υποσχόμενα επενδύσεις και ανάπτυξη στους ιθαγενείς.

  Μεμονωμένα συμφέροντα από τουριστικά fund και μεταλλευτικές επιχειρήσεις μέχρι «οικιστές» εντός δασών, οικοδομικούς συνεταιρισμούς εντός δασών και κτηνοτροφικές μονάδες.

  Το δεδομένο είναι ότι με τις ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου αποχαρακτηρίζεται άγνωστος αριθμός δασών και δασικών εκτάσεων. Και λέμε άγνωστος γιατί το ΥΠΕΚΑ δεν είναι σε θέση να απαντήσει πόσοι οικισμοί εντός δασών νομιμοποιούνται, πόσες δασικές εκτάσεις μετονομάζονται σε αγροτικές και πόσοι οικοδομικοί συνεταιρισμοί θα μπορούν να κτίσουν και μέσα σε δάση.

  Δάσος – τσιμέντο 5 αστέρων!

  Πλέον στα δάση και τις δασικές εκτάσεις της χώρας μπορούν να κτίζονται τα πάντα και συγκεκριμένα:
  • Οργανωμένοι υποδοχείς τουριστικών δραστηριοτήτων
  • Ξενοδοχειακά καταλύματα 4 και 5 αστέρων
  • Μονάδες ιαματικής θεραπείας
  • Γήπεδα γκόλφ
  • Κέντρα ιαματικού τουρισμού-θερμαλισμού
  • Κέντρα αναζωογόνησης και ευεξίας
  • Ειδική τουριστική υποδομή
  • Εγκαταστάσεις αξιοποίησης ιαματικών πόρων
  • Σχοινοσιδηρόδρομοι, καλωδιοκίνητοι εναέριοι θάλαμοι και τηλεσκί       

  Στο σχέδιο νόμου υπάρχει ειδική πρόβλεψη και για τη δημιουργία σύνθετων τουριστικών καταλυμάτων μέσα σε ιδιωτικά δάση και δασικές εκτάσεις. Όπου σύνθετα τουριστικά καταλύματα είναι ένα νέο «προϊόν» όπως λένε στην πιάτσα που περιλαμβάνει ξενοδοχεία 5 αστέρων, γήπεδα γκολφ, συνεδριακά κέντρα, μαρίνες, κέντρα θαλασσοθεραπείας, μονάδες ιαματικού τουρισμού, κέντρα αναζωογόνησης και τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες.

  Λατομεία

  Μια δεύτερη ομάδα συμφερόντων που ευεργετείται με τις ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου είναι οι λατομικές και μεταλλευτικές επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα προβλέπονται τα εξής ωραία:

  • Δεν κηρύσσονται αναδασωτέες μετά από πυρκαγιά οι λατομικές ζώνες, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία τους, καθώς είχε ήδη συντελεστεί νόμιμη αλλαγή χρήσης! Όπου οι λατομικές ζώνες μπορεί να είναι μερικές εκατοντάδες στρέμματα δάσους και δασικών εκτάσεων.
  • Όσοι έχουν λατομεία ή μεταλλεία εντός δασών και δασικών εκτάσεων μπορούν να δηλώσουν αδυναμία αποκατάστασης του τοπίου που κατέστρεψαν (σ.σ γιατί η αποκατάσταση χρειάζεται περιβαλλοντική μελέτη και να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη) και αντί της αποκατάστασης να αναδασώσουν μια άλλη περιοχή μετά από υπόδειξη της δασικής υπηρεσίας!
  • Και στη συνέχεια τα μεταλλεία και τα λατομεία που έπαυσε η λειτουργία τους και δεν αποκαταστάθηκαν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι εναλλακτικής διαχείρισης στερεών αποβλήτων

  Αποχαρακτηρισμοί - νομιμοποιήσεις

  • Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα που πριν το Σύνταγμα του 1975 είχαν εκχερσωθεί, χαρακτηρίζονται αγροτικές εκτάσεις και έναντι τιμήματος μπορούν να εξαγοραστούν ακόμα και από μη κατ΄επάγγελμα αγρότες.
  • Νομιμοποιούνται οικισμοί που οριοθετήθηκαν εντός δασών και δασικών εκτάσεων μετά την ψήφιση του Συντάγματος του 1975 και πριν την εφαρμογή του Ν998 για τα δάση. Για τους οικισμούς αυτούς – άγνωστος για το ΥΠΕΚΑ ο αριθμός- ακυρώνονται αποφάσεις των δασικών υπηρεσιών.
  • Δίνεται το πράσινο φως για εγκατάσταση εντός δασών και δασικών εκτάσεων μόνιμων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και νομιμοποιούνται οι υφιστάμενες.
  • Οικοδομικοί συνεταιρισμοί που κατέχουν δάση και δασικές εκτάσεις εντός των οποίων δεν μπορούν να κτίσουν έχουν δυο επιλογές. Η πρώτη είναι να ανταλλάξουν τις δασικές εκτάσεις με δημόσιες χορτολιβαδικές!

  Και η δεύτερη,  να αποδώσουν στο δημόσιο ποσοστό τουλάχιστον 50% της υπό ρύθμιση έκτασης, η οποία θα χαρακτηρίζεται ως προστατευόμενη περιοχή και θα τίθεται στην αρμοδιότητα και τη διαχείριση των αρμοδίων υπηρεσιών. Όσον αφορά στις δασικές, αναδασωτέες εκτάσεις αλλά ακόμα και τους αρχαιολογικούς χώρους, , η διαδικασία της ρύθμισης επιτρέπεται μόνο υπό την προϋπόθεση να αποδίδεται στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω της διαδικασίας της Τράπεζας Γης ποσοστό τουλάχιστον 50% της υπό προστασία ιδιωτικής έκτασης!

  Και κάτι τελευταίο για να καταλάβουμε το μέγεθος της προχειρότητας. Με το άρθρο 28, παράγραφος 29 του σχεδίου νόμου, τροποποιούνται άρθρα του νομοσχεδίου για τη «Χωροταξική και πολεοδομική μεταρρύθμιση - Βιώσιμη ανάπτυξη» που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή! [πηγή: Το Ποντίκι]

  Τροποποιούνται άρθρα του ήδη ψηφισμένου νομοσχεδίου για τη «Χωροταξική και πολεοδομική μεταρρύθμιση - Βιώσιμη ανάπτυξη»!!! Έτσι το λένε μετά την υπογραφή της Ατζέντας 21 ... Βιώσιμη -my ass- Ανάπτυξη. Μια ανάπτυξη βιώσιμη για την ελίτ και θανάσιμη για λαούς και πλανήτη! 
   
  ΑΥΤΗ είναι η Ατζέντα 21! 
  μαθε τη ειναι η ατζεντα 21 που κρυβουν στα φανερα!

  Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
  ]]>
  <![CDATA[Ο ΟΗΕ ζητά από την Ευρώπη να φιλοξενήσει περισσότερους Σύριους πρόσφυγες | Ατζέντα 21]]>Sat, 12 Jul 2014 08:54:06 GMThttp://www.allnewz.gr/alphatauzeta941nutaualpha-21/-2114 Η μετακίνηση πληθυσμών, ως νόμιμοι ή  παράνομοι μετανάστες, είναι ένα από τα δυνατότερα εργαλεία της Ατζέντας 21 -άρα και της παγκόσμιας ελίτ που εξυπηρετεί- προκειμένου να επιτυγχάνει τους στόχους των παγκοσμιοποίησης, της εξασθένησης της εθνικής κυριαρχίας, της οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και να σπείρει διαμάχες και να υπόθαλψη τη διχόνοια μεταξύ των φορολογούμενων πολιτών. 
  Picture
  Βάσει της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ, οι πάσης φύσεως μετανάστες -οικονομικοί, πολιτικοί, συρράξεων κι εμφυλίων, οικολογικοί κλπ- πρέπει να φιλοξενηθούν και στη συνέχεια να ενσωματωθούν από τις φιλόξενες χώρες και πληθυσμούς. Είναι ΑΥΤΗ η μεγάλη λεπτομέρεια που αποσιωπάται σκοπίμως από τις διάφορες εθνικιστικές οργανώσεις και κόμματα, τύπου Χρυσή Αυγή, που στόχο έχουν την κοινωνική αναστάτωση και διχόνοια, το διαίρει και βασίλευε, αποκρύπτοντας ότι πίσω από τις κυβερνήσεις, πίσω από τα Δουβλίνα και την ΕΕ βρίσκονται οι αποφάσεις της σατανικής Ατζέντας 21, οι οποίες εφαρμόζεται μουλωχτά στο όνομα της δήθεν βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας, της ισότητας και της καταπολέμησης της φτώχειας. 
  Picture
  Έτσι το δράμα που βιώνει η Συρία, ένα δράμα που το δημιούργησαν και το τροφοδοτούν οι ίδιοι, θα βρει "λύσεις" που πάλι εξυπηρετούν τους σκοπούς τους. Όχι, δεν λύνουν το πρόβλημα του εμφυλίου, απλά αποφασίζουν τι θα απογίνουν οι πρόσφυγες. 

  Η Ευρώπη πρέπει να ανοίξει τις πόρτες της σε περισσότερες Σύριους πρόσφυγες

  Αυτό ανέφερε την Παρασκευή  η υπηρεσία προσφύγων του ΟΗΕ, UNHCR,  λέγοντας ότι οι γείτονες της Συρίας έχουν φτάσει σε "σημείο κορεσμού".

  Οι πρόσφυγες από τη Συρία, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να περάσει τα 3 εκατομμύρια μέσα στις επόμενες εβδομάδες, είναι σχεδόν όλοι στο Λίβανο, την Ιορδανία και την Τουρκία, με μικρότερους αριθμούς στο Ιράκ και την Αίγυπτο. Αλλά αυτό αλλάζει, δήλωσε η εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας, Melissa Fleming.

  «Η τάση είναι προφανής τώρα, έχουν αρχίσει να μετακινούνται πέρα ​​από τις γειτονικές χώρες. Οι γειτονικές χώρες έχουν φτάσει σε σημείο κορεσμού. Και πολλοί Σύριοι τώρα αναζητούν καταφύγιο στην Ευρώπη και ζητάμε από την Ευρώπη να κάνει περισσότερα».

  Σε περισσότερα από 3 χρόνια του πολέμου, πολύ λίγοι Σύριοι έχουν φτάσει στην ηπειρωτική Ευρώπη. Υπήρξαν 123,600 αιτήσεις ασύλου, κυρίως στη Σουηδία και τη Γερμανία, αλλά ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει *διπλή καταμέτρηση, δεδομένου ότι ορισμένοι έχουν ζητήσει άσυλο σε πολλές χώρες. (*Έχουμε ξαναπεί ότι όποιες διπλές καταμετρήσεις μέσα στην παγκόσμια μετακίνηση πληθυσμών έχουν αλλοιώσει, προς τα πάνω και για λόγους εντυπωσιασμού, τον αριθμό του παγκόσμιου πληθυσμού: Να πως ψεύδονται για τον υπερπληθυσμό)

  «Σε σχέση με τα 2,9 εκατομμύρια πρόσφυγες στις χώρες που βρίσκονται γύρω από τη Συρία, αυτοί οι αριθμοί είναι μικροί, στην πραγματικότητα είναι ελάχιστοι. Αντιπροσωπεύουν μόνο το 4 τοις εκατό των Σύριων προσφύγων», δήλωσε η Fleming σε συνέντευξη Τύπου στη Γενεύη.

  «Η Ευρώπη έχει έναν πληθυσμό 670 εκατομμυρίων ανθρώπων, σε αντίθεση με το Λίβανο, που έχει πληθυσμό 4,4 εκατομμύρια άτομα και έχει λάβει 1,1 εκατομμύρια πρόσφυγες».

  Η Συρία ίσως δημιουργήσει περισσότερα εκατομμύρια πρόσφυγες, δεδομένου ότι πάνω από 6,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί στο εσωτερικό της χώρας και δεν υπάρχει κανένα τέλος στον ορίζοντα του πολέμου.

  Παρά το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) έχει σταθεί στην προσπάθεια ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία, ορισμένες χώρες στην ήπειρο έχουν "terrible" προϋποθέσεις για την υποδοχή των προσφύγων, αναφέρει το Reuters. Μερικές τους κρατούν υπό περιορισμό και άλλες, όπως η Βουλγαρία, η Ισπανία και η Ελλάδα - έχουν προσπαθήσει να τους απορρίψουν πριν φθάσουν με μη αξιόπλοα σκάφη.

  «Υπήρξε μία περίπτωση κατά την οποία οι επιζώντες υποστηρίζουν ότι το σκάφος τους υποχρεώθηκε να επιστρέψει από επίσημο σκάφος και κατά τη διαδικασία ανατράπηκε και πολλοί από τους επιβάτες έχασαν τη ζωή τους. Αυτό είναι απαράδεκτο», δήλωσε η Fleming.

  Έκθεση του UNCHR αναφέρει ότι αυτό συνέβη φέτος κοντά σε ελληνική ακτή στο Φαρμακονήσι, στις 20 Ιανουαρίου και 12 γυναίκες και παιδιά από τη Συρία και το Αφγανιστάν έχασαν τη ζωή τους.
  Μία χώρα στην Ευρώπη - η Ρωσία - έστειλε 12 πρόσφυγες πίσω στη Συρία, σπάζοντας την αρχή του διεθνούς δικαίου που λέει ότι οι πρόσφυγες θα πρέπει να σταλούν πίσω σε ένα μέρος όπου η ζωή ή η ελευθερία τους δεν τίθεται σε κίνδυνο, αναφέρει η έκθεση.

  Η Ρωσία - σύμμαχος του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ - δεν έχει χορηγήσει μόνιμο άσυλο ούτε σε έναν πρόσφυγα παρά το γεγονός ότι χορήγησε προσωρινό σε 1.193 αιτήσεις ασύλου το 2013, πρόσθεσε.

  Μέχρι στιγμής, 17 ευρωπαϊκές χώρες έχουν προσφερθεί να μετεγκαταστήσουν 31.800 από τους πιο άπορους πρόσφυγες, αλλά η Ύπατη Αρμοστεία θέλει η ήπειρος να φιλοξενήσει 100.000 τέτοιες περιπτώσεις, κατά μέσο όρο περίπου 3.000 ανά χώρα.

  Η Fleming δήλωσε στο Reuters ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να προχωρήσουν ακόμα παραπέρα και να δεχτούν όλους όσους χρειάζονται διεθνούς προστασίας χωρίς να προσδιορίζει έναν αριθμό.

  Είπε ότι οι περισσότεροι πρόσφυγες θα προτιμούσαν να παραμείνουν σε μια χώρα με κοινότητα αραβόφωνη, που είναι και πιο κοντά στη δική τους.

  «Σε κάποιους που προσφέραμε άσυλο, εκείνοι προτίμησαν να γυρίσουν πίσω».

  Κατηγόρησε τα ταμπλόιντ για τα "απαίσια και παραμορφωμένα πρωτοσέλιδα τους που υποστηρίζουν ότι πλημμύρες πρόκειται να καταπλεύσουν". 

  «Ζητάμε άλλες μορφές προστασίας που περιλαμβάνουν την οικογενειακή επανένωση, την επέκταση φοιτητικής βίζας, προσφέροντας υποτροφίες και όλα τα είδη των διαφορετικών μηχανισμών που θα μπορούσαν να επιτρέψουν την είσοδο περισσότερων Σύριοι».

  Καπιταλισμός για την ελίτ, κομμουνισμός για τους λαούς

  Αυτή ακριβώς είναι η νοοτροπία της Α21. Αυτή και η στάση με την οποία βλέπει την οικονομική και πολιτική κατάσταση στην οποία πρέπει να περιέλθουν οι χώρες του κόσμου. Από μια άποψη, κάτι τέτοιο υφίσταται στην Κίνα. Η Κινεζοποίηση όλων των χωρών είναι και το ζητούμενο. Πολίτες δυο ταχυτήτων και μόνο, χωρίς μεσαία τάξη: Μια μικρή πανίσχυρη ελίτ ψηλά, ενώ στα πολύ χαμηλά, οι μάζες θα διαλύονται στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και με μόνη έγνοια την επιβίωση. 

  Το μεταναστευτικό είναι εργαλείο. Είναι πραγματική κινητή βόμβα, αληθινών ζωών. Κι αυτό που προκαλεί τρομερή εντύπωση, αλλά και αγανάκτηση, είναι ότι...

  Τόσο η αριστερά που κόπτεται για τους μετανάστες όσο και η ακροδεξιά που σκούζει ενάντια 

  καμιά τους δεν μιλάει για την Ατζέντα 21!!!

  τυχαίο;;;


  Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
  © AllNewz  (όροι χρήσης - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Κατόπιν επανειλημμένων παραβάσεων των όρων χρήσης της AllNewz.gr και λοιπών ιστολογίων που ανήκουν σε αυτήν, που διέπονται από τον νόμο  Creative Commons 3.0 License  και αφορά στην αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ, αλλά και κατόπιν απαντήσεων που πήραμε από μπλόγκερς τύπου "εγώ έτσι θέλω, αυτή είναι η δική μου τακτική", ανακοινώνουμε ότι η AllNewz, ιστολόγιο μη κερδοσκοπικό κι εκμετάλλευσης, θα προβεί στο μέλλον αυτομάτως σε αγωγές σε όσους δεν συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης της, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση)

  ]]>
  <![CDATA[Μαγνητικό μου διθέσιο, καλό μου αμάξι! | Ατζέντα 21]]>Tue, 24 Jun 2014 19:04:51 GMThttp://www.allnewz.gr/alphatauzeta941nutaualpha-21/-2113Picture
  Διθέσια εναέρια βαγόνια προηγμένης τεχνολογίας σχεδιάζει η NASA για την μεταφορά των πολιτών σε συγκεκριμένους προορισμούς. Η Ατζέντα 21 σε θέλει under control!!!

  Στα πλαίσια της εφαρμογής της Ατζέντας 21 που θέλει την πλήρη κατάργηση του Ι.Χ., ανακοινώθηκε η συνεργασία μεταξύ της Ισραηλινής Βιομηχανίας Αεροσκαφών (IAI) και της εταιρείας Space Act που ανήκει στην NASA. 

  Το κοινό πρόγραμμα τους πρόγραμμα ονομάζεται SkyTran και αφορά στην κατασκευή ενός διθέσιου βαγονιού που θα κινείται σε μια εναέρια γραμμή που θα κινείται σε αστικές περιοχές μόνο. 

  Το διθέσιο βαγόνι θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία τρένων maglev (μαγνητικής ανύψωσης) που αιωρούνται σε μικρή απόσταση πάνω από τις ράγες χάρη σε ισχυρά μαγνητικά πεδία.

  Η απουσία τριβών θα επιτρέπει στο τρένο να αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες και μάλιστα αθόρυβα. Σύντομα θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές τέτοιων βαγονιών στις εγκαταστάσεις της ΙΑΙ.

  Το γελοίο της όλης υπόθεσης είναι ότι θα το παρουσιάσουν ως "έξυπνη" και "πράσινη" λύση για μια "βιώσιμη μεταφορά".  Τώρα, σε τι κατάσταση έχουν φέρει τον πλανήτη με την τόση αναστάτωση που έχουν προκαλέσει στα μαγνητικά του πεδία, αυτό είναι άλλο θέμα και δεν το πολυσυζητάμε.

  SkyTran: Θα σε πηγαίνει όπου εκείνο θέλει και θα σε ψήνει ταυτόχρονα. Όλα για την κατάργηση του Ι.Χ. και την ελευθερία που μπορεί να σου προσφέρει μια βόλτα έξω από την πόλη με αυτό!

  © AllNewz  (όροι χρήσης - Για αναδημοσίευση: αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ. Για όσους κάνουν copy - paste χωρίς να διαβάζουν τους όρους.)


  Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
  ]]>
  <![CDATA[Ατζέντα 21 και... 1 Χ 1]]>Fri, 06 Jun 2014 20:17:45 GMThttp://www.allnewz.gr/alphatauzeta941nutaualpha-21/-21-1-1Picture
  Φλομώσαμε στα project και τις μελέτες για ποιο θα είναι το μέλλον και η ζωή μας σε αυτό. Κάθε παρουσίαση έχει ίσως μπροστά τη λέξη "smart" ή την κωδική λέξη "βιώσιμο" ή άλλα επίθετα όπως "εντυπωσιακό", "καινοτόμο" και δεν συμμαζεύεται. Όμως κάτω από τη χρυσωμένη παρουσίαση, μια είναι η κεντρική ιδέα: Λιγότερος Χώρος - σε ελευθερίες, σε δικαιώματα, σε κίνηση. Αυτό είναι εξάλλου το βαθύτερο νόημα της Ατζέντας 21. Όλα να λιγοστέψουν! Από τον πληθυσμό μέχρι τις επιθυμίες και ελευθερίες του!!!

  Έτσι σε αυτό το πλαίσιο και σκεπτικό, το Media Lab του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης μέσα από ένα ερευνητικό πρόγραμμα που ονομάζει CityHome, και που προς το παρόν βρίσκεται σε φάση έρευνας και ανάπτυξης, προτείνει τον... "ιδανικό" χώρο που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη του. Αν δηλαδή εκείνος έχει ανάγκη από ύπνο, με μια απλή χειρονομία ένα συρτάρι γίνεται κρεβάτι. Αν, πάλι, χρειαστεί περισσότερο χώρο λόγω προσέλευσης φίλων, τότε και το σπίτι επεκτείνεται, προσαρμοζόμενο στις νέες απαιτήσεις. 

  Όλα θα λειτουργούν "έξυπνα" και ηλεκρομαγνητικά (μην το ξεχνάμε αυτό είναι πολύ σημαντικό) και ο χαρούμενος ένοικος του μέλλοντος θα έχει στη διάθεση του μια ποντικότρυπα να... την κάνει ό,τι θέλει!!! Ε, ρε γαλαντόμα παγκόσμια ελίτ!!!

  Η τεχνολογία πίσω από το CityHome, στηρίζεται κυρίως στον λεγόμενο RoboWall (γεια σου και πάλι Χόλιγουντ με τα σενάρια σου!), ένα σύστημα που επαναδιαμορφώνει την κατοικία μέσω συρόμενων επίπλων, ώστε ο χώρος να μεταλλάσσεται από μια κρεβατοκάμαρα, σε τραπεζαρία, κουζίνα και μετά τουαλέτα, καταπατώντας, βέβαια, τον γνωστό κανόνα "δεν τρώμε εκεί που χέζουμε"... Αλλά ποιος νοιάζεται;

  Παράλληλα, οι χειρονομίες στις οποίες ανταποκρίνεται το σπίτι, μπορούν, μέσω... σαρωτών (άντε και καλό καρκίνο), να ελέγξουν την ένταση του φωτισμού, τη θέρμανση και πολλές ακόμα λειτουργίες. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημιουργικού του προγράμματος, Κεντ Λάνσον, το project αναμένεται να βρει πολλές εμπορικές εφαρμογές, στο προσεχές μέλλον. (Άλλος παλιός καλός κανόνας: Ο θάνατός σου η Ζωή μου. Πάω στοίχημα το δικό του σπίτι είναι μερικά εκατοστά μεγαλύτερο!)

  Δείτε το "έξυπνο" βιντεάκι για τους χαζούς ένοικους.... Τουλάχιστον υπάρχουν μόνο 2000 likes από τις περίπου 700.000 θεάσεις του βίντεο. 


  Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
  ]]>
  <![CDATA[Περνάμε στο επόμενο κεφάλαιο της Ατζέντα 21: Υποχρεωτική αναβάθμιση στα κτίρια]]>Tue, 29 Apr 2014 17:30:03 GMThttp://www.allnewz.gr/alphatauzeta941nutaualpha-21/-2112Picture
  Η Ευρώπη αποφάσισε να προχωρήσει στις αποφάσεις της Ατζέντας 21 και να εναρμονιστεί με τις ΗΠΑ στο θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης - πιστοποίησης. Στα χοντρά γράμματα, είναι η εξοικονόμηση ενέργειας. Στα ψιλά γράμματα, είναι η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας...

  Όπως έχουμε ξαναγράψει, τα ενεργειακά πιστοποιητικά που αφορούν στα σπίτια προς πώληση ή ενοικίαση δεν είναι παρά μόνο η αρχή μιας σειράς 'πράσινων' απαιτήσεων που θα φέρουν τους ιδιοκτήτες σε σημείο να παρατήσουν τα σπίτια τους. Στις ΗΠΑ που προηγούνται σε κεφάλαια όσον αφορά την Ατζέντα 21 και την κατοικία, αυτό ήδη συμβαίνει. Σε εμάς άρχισε να συμβαίνει για όσους που δεν αντέχουν να πληρώσουν τα χαράτσια και τους νόμους κληρονομιάς και η κυβέρνηση τους κάνει τη φοβερή διευκόλυνση να... τους πάρει το σπίτι για να ξεχρεώσουν!

  Αλλά η λιτοδίαιτη Ε.Ε., που νοιάζεται πολύ για την κομψότητα των πολιτών της, τώρα πρόκειται να εφαρμόσει και την ενεργειακή 'δίαιτα', με σχεδιαζόμενες οδηγίες για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, οι οποίες συζητούνται στις Βρυξέλλες.

  Σύμφωνα με την «Ημερησία», το επόμενο χρονικό διάστημα στο Ευρωκοινοβούλιο θα ανοίξουν θέματα που αφορούν εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν απανωτά χαράτσια για σειρά εργασιών που θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά.

  Πρόκειται για ένα σχέδιο συνολικής αναβάθμισης των παλαιών κυρίως κτιρίων με τους ιδιοκτήτες, όμως, να πληρώνουν από την τσέπη τους χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο.

  Με το προκάλυμμα των καλύτερων συνθηκών διαμονής και εργασίας στα κτίρια, την ενεργειακή αναβάθμιση που θα συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια και την υγεία των ενοίκων, τα «λόμπι των επαγγελματιών» που κάνουν τις προτάσεις, δεν καταθέτουν προγράμματα χρηματοδότησης και κίνητρα. Κάτι που σημαίνει ότι τα χαράτσια θα τα πληρώνουν οι ιδιοκτήτες από την τσέπη τους.

  Ποιες είναι οι προτάσεις που προωθούνται: 

  1. Επανέρχεται η οδηγία όχι μόνο για την ανακατασκευή αλλά και για την αντικατάσταση όλων των παλαιών ανελκυστήρων στα κτίρια. Κάτι που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες μπορεί να επιβαρυνθούν συνολικά με ένα ποσό 5-10 χιλιάδων ευρώ.

  2. Προτείνεται η αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων του νερού στα κτίρια. Δηλαδή να αντικατασταθούν χιλιάδες μέτρα σωλήνων που είναι παλιοί, με το κόστος να βαρύνει τις πλάτες των ιδιοκτητών.

  3. Υπάρχει η πρόταση για το λεγόμενο water performance, δηλαδή για το πώς διαχειρίζονται το νερό οι ιδιοκτήτες. Προτείνεται ο υποχρεωτικός έλεγχος για τον αριθμό και την ποιότητα των βρυσών, αν υπάρχουν συστήματα ανακύκλωσης του νερού, αν υπάρχουν ειδικά φίλτρα κ.λπ.

  4. Υπήρξαν προτάσεις για σειρά εργασιών όπως ξήλωμα αμιάντου (που υπάρχει μόνο σε ελάχιστα κτίρια, κυρίως σε στέγες και καπνοδόχους), αντικατάσταση μονωτικών υλικών, φελιζόλ, τζάμια, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα τα οποία στο μέλλον θα γίνουν υποχρεωτικά.

  5. Η βιομηχανία καλωδίων προωθεί στις Βρυξέλλες οδηγία για το scraping, δηλαδή το ξήλωμα όλων των καλωδίων, διακοπτών και ηλεκτρολογικών πινάκων από τα παλιά κτίρια και την αντικατάστασή τους με το τεράστιο κόστος να βαραίνει τον ιδιοκτήτη.

  6. Υπήρχε και πολύ σωστά η πρόταση για την προσβασιμότητα των αναπήρων σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια. Να κατασκευάζονται μπάρες, ράμπες ή άλλα ηλεκτρονικά συστήματα για τη διευκόλυνση των αναπήρων σε κτίρια που ζούσαν και εργάζονταν άτομα με ειδικές ανάγκες. Κάποια λόμπι πρότειναν οι εργασίες προσβασιμότητας να γίνουν σε όλα ανεξαιρέτως τα κτίρια, ακόμη και εκεί που δεν υπάρχει κανείς ανάπηρος.

  Ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ και της Διεθνούς Ένωσης Ιδιοκτητών, Στράτος Παραδιάς, σχολίασε (εν αγνοία του;) πως «η θέσπιση αυστηρών υποχρεώσεων για αναβαθμίσεις και υποχρεωτικές ριζικές ανακαινίσεις κτιρίων θα τινάξει στον αέρα εκατομμύρια ιδιοκτήτες. Να προχωρήσει η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, αλλά να δοθούν κίνητρα και χρηματοδοτικά πακέτα για τους ιδιοκτήτες, κυρίως τους ηλικιωμένους που έχουν στην κατοχή τους παλαιά ακίνητα. Θέλουμε ασφαλή και πράσινα κτίρια, αλλά όχι με απρόσιτο κόστος».

  Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως ένας πρόεδρος μας πανελλήνιας και μέλος μιας διεθνούς ένωσης ιδιοκτητών μπορεί να είναι τόοοοοσο ανημέρωτος σχετικά με την τύχη της ιδιοκτησίας που επιθυμεί η Ατζέντα 21 - τις παγίδες της, τις επιπτώσεις που ήδη υπάρχουν όπου αυτή εφαρμόστηκε κατά γράμμα και πως ο κόσμος 'προσφέρει' στο κράτος τα σπίτια του όταν δεν μπορεί να τα αναβαθμίσει, δεν μπορεί να πληρώσει τα πρόστιμα κι απειλείται να πάει φυλακή. Γιατί αυτό γίνεται εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ! 

  Αλλά από σήμερα, αναλαμβάνουμε να τον ενημερώσουμε προσωπικά!  Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
  ]]>
  <![CDATA["Φέρτε πίσω τη δημόσια βρύση !", λένε τα ..."Αμερικανάκια" | Ατζέντα 21]]>Tue, 22 Apr 2014 09:50:58 GMThttp://www.allnewz.gr/alphatauzeta941nutaualpha-21/-2111Picture
  Ενώ εμείς εδώ στο Βόλο, μέσα στην αγωνία μας να γίνουμε Ουλμ, Μονακό ή Ελβετικό ρολόι- έτσι μας υπόσχονται οι υποψήφιοι δήμαρχοι- δεν συζητάμε τέτοιες οπισθοδρομικές αντιλήψεις! Ο δήμαρχος είχε απορρίψει την πρόταση της Κίνησης Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το νερό "γιατί δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στις στάμνες και τα ...γαϊδούρια". Εμείς επιμένουμε και διεκδικούμε τις δημόσιες βρύσες γι αυτό ξεκινάμε μια προσπάθεια ενημέρωσης με μια σειρά από σχετικά κείμενα ώστε το αίτημα να υιοθετηθεί από τους πολίτες του Βόλου.


  Το Γραφείο Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ, (EPA) ,συνεργάζεται (από το 2012) με Δημάρχους σε όλη τη χώρα ενόψει της Διάσκεψης των Δημάρχων των ΗΠΑ, για την επανενεργοποίηση του θεσμού της παροχής του έθνους μας σε δημόσιες βρύσες . Εργαζόμαστε μαζί για να φέρουμε πίσω τις δημόσιες βρύσες στα πάρκα , στις παιδικές χαρές , στις αυλές των σχολείων , στους δρόμους της πόλης μας και στα κέντρα των πόλεων , προκειμένου να εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε καθαρό , ασφαλές και υγιεινό πόσιμο νερό στους ανθρώπους όλων των ηλικιών .

  Δήμαρχοι και πόλεις έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για συνεργασία με την EPA και τη Διάσκεψη των Δημάρχων των ΗΠΑ , αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να επενδύσουν στις κοινότητές τους για την αποκατάσταση των δημόσιων βρυσών μας και να δημοσιοποιήσουν τα οφέλη του ασφαλούς και στη διάθεση του κοινού νερού της δημόσιας βρύσης . Η EPA καλωσορίζει και όσους άλλους επιθυμούν να συνεργαστούν και τους καλεί να εγγραφούν μέσω email στη διεύθυνση Nizanna Bathersfield ( bathersfield.nizanna @ epa.gov ) .

  Η επιστροφή στις δημόσιες βρύσες στις πόλεις παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από δημόσιες παροχές . Πέραν του ότι δίνεται μια ευκαιρία για να εκπαιδευτεί το κοινό για τη σημασία της ασφαλούς και ελέυθερης πρόσβασης των δικτύων δημόσιου πόσιμου νερού , οι δημόσιες κρήνες εξυπηρετούν τα μέλη της κοινότητας και τους τουρίστες που θέλουν να πίνουν καθαρό νερό . Παρέχουν μια εναλλακτική λύση στα αναψυκτικά και άλλα ποτά υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη για τα παιδιά , τόσο στα σχολεία όσο και παντού μέσα στην πόλη . Αποκαθιστώντας τις παλιές χαλασμένες δημόσιες βρύσες εξυπηρετούμε όχι μόνο τους πολίτες μας , επιπλέον διατηρούμε τα εικονικά σύμβολα της δημόσιας υγείας και πρόνοιας, στις κοινότητές μας .

  Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μερικά από τα υψηλότερα ποιοτικά πόσιμα νερά βρύσης διαθέσιμα στους καταναλωτές με πολύ χαμηλό κόστος . Οι πόλεις και οι δήμοι σε όλη τη χώρα εργάζονται πολύ σκληρά για να παρέχουν αυτή την ανεκτίμητη υπηρεσία , ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο για την κατασκευή συστημάτων επεξεργασίας και διανομής πόσιμου νερού για να φέρουν καθαρό πόσιμο νερό βρύσης απευθείας σε σπίτια , σχολεία και γραφεία στις κοινότητές τους , 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο . Αυτό αντιπροσωπεύει μια σημαντική επένδυση για το μέλλον των διαθέσιμων στο κοινό πόσιμο νερό . Υπάρχουν περίπου 155.000 δημόσια συστήματα ύδρευσης στις ΗΠΑ που επεξεργάζονται , φιλτράρουν και παραδίδουν το νερό της βρύσης με μέσο κόστος 0,2 σεντ ανά γαλόνι .

  Οι κάτοικοι πληρώνουν τέλη που βοηθούν στην υποστήριξη αυτού του έργου , και είναι σημαντικό για το κοινό να κατανοήσει την αξία της επένδυσης σε συστήματα δημόσιου πόσιμου νερού . Η αξασφάλιση ελεύθερης πρόσβασης σε καθαρό και ασφαλές πόσιμο νερό στις δημόσιες βρύσες, είναι ένας εύκολος τρόπος για να περάσει στον κόσμο αυτή η αντίληψη.

  Διαβάστε εδώ το πρωτότυπο

  πηγή: watervolo.blogspot.gr

  Picture
  "Έχετε γεια βρυσούλες"; - Ατζέντα 21


  Αυτός εδώ στο μπλογκ του αναρωτιέται αν 'εξαφανίζονται' οι δημόσιες βρύσες. 


  Ναι, εξαφανίζονται, όχι μόνο στο χωριό σου αλλά παντού, γιατί είναι μέρος της Ατζέντας 21. Το νερό, επειδή είναι 'δημόσιο' αγαθό πρέπει να διαχειρίζεται 'βιώσιμα΄και ο καλύτερος τρόπος είναι ... η ιδιωτικοποίηση και η πώληση του.


  Διαβάστε :  
  Τι είναι η Ατζέντα 21 που κρύβουν στα φανερά.


  Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
  ]]>