<![CDATA[  AllNewz - Matrix]]>Sat, 05 Mar 2016 19:30:56 -0800Weebly<![CDATA[Το ελεγχόμενο κίνημα μας δείχνει τα οπίσθια του!]]>Sat, 15 Nov 2014 19:26:23 GMThttp://www.allnewz.gr/matrix/46 Είπα κι εγώ... Μαζεύονται οι G20 στην Αυστραλία και δεν έχουν στην ατζέντα τους την κλιματική αλλαγή; Κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε! Αλλά δεν χρειάστηκε, την «προσέθεσαν» οι αξιότιμοι ακτιβιστές του ελεγχόμενου από το κατεστημένο κινήματος, αυτοί που έχουν αναλάβει να κάνουν ακτιβισμό για πάρτη σας. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι!
Picture
Μάζεψαν εκεί μερικούς κακομοίρηδες -άλλοι λένε ήταν 200, άλλοι 400, καμιά εκατοσταριά με το ζόρι ήταν- που τους είπαν ότι θα κάνουν ακτιβισμό διαδηλώνοντας για το κλίμα και, για να τους... προσέξουν οι G20, τους ζητήθηκε να χώσουν το κεφάλι στην άμμο για 2 λεπτά! Να μην το βγάλουν, εκτός κι αν παραστεί μεγάλη ανάγκη (να σκάσουν, δηλαδή...)
Υποτίθεται ότι παρίσταναν τους στρουθοκαμήλους, δηλαδή όλους αυτούς που δεν καταλαβαίνουν το τεράστιο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής. Το να είσαι υπέρ της κλιματικής προπαγάνδας και μέλος της Εκκλησίας της, δεν θεωρείται στρουθοκαμηλισμός, θεωρείται... αφύπνιση!  
Το event κατά τον κύριο ακτιβιστή, χαρακτηρίζεται ως «χιουμοριστικό». Το «γελοίο» δεν παίζει φυσικά, γιατί θεωρούμε ως δεδομένη την κλιματική αλλαγή και ο αγώνας ενάντια της ιερός! Αν πεις όμως πόσο ψεκάζουν και χααρπίζουν στην Αυστραλία, τότε, θεωρείσαι γελοίος... Αυτός είναι ο τρόπος να ελέγχεις ένα κίνημα, να βάζεις τα πρόβατα να δείχνουν σε λάθος λύκο!
Φυσικά από τις διαδηλώσεις δεν έλειψαν κι αυτοί που ζητούσαν από τους G20 να μας "σώσουν" από τον Έμπολα, τον κακό Πούτιν καθώς κι εκείνοι με το look Anonymous, της παραγωγής Σόρος, μερικοί μαζί με τη μάσκα, άφησαν και μια πυραμίδα να φαίνεται... Χιούμορ κι αυτοί!
Κατά τα άλλα, ο λαός της Αυστραλίας υποδέχθηκε με μεγάλη θέρμη τη Μέρκελ, με τιμές σταρ, όπως γράφουν ΌΛΑ τα ΜΜΕ! «Αυθόρμητα» βρέθηκε πλήθος κόσμου να την χαιρετίσει και να ζητήσει να φωτογραφηθεί μαζί της!
Picture
Βλέπεις; Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, όλα είναι τακτοποιημένα, όλα... under control! Και ο ακτιβισμός και ο αυθόρμητος ενθουσιασμός. Έχει φροντίσει γι' αυτό η Παγκόσμια Διακυβέρνηση!!!

Hunger Games μου θυμίζει πια...

Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
© AllNewz  (όροι χρήσης - Για αναδημοσίευση: αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ. Για όσους κάνουν copy - paste χωρίς να διαβάζουν τους όρους.)
]]>
<![CDATA[Η Conchita γίνεται σύμβολο του ΟΗΕ]]>Tue, 04 Nov 2014 19:56:54 GMThttp://www.allnewz.gr/matrix/-conchita Όταν αυτό είναι το επίπεδο "συμβόλων" του ΟΗΕ (Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών) μπορεί πια κανείς να καταλάβει πόση κατρακύλα έχουν πάρει τα πράγματα, πολύ απλά, γιατί τα αφήνουμε...
Picture
«Η Conchita Wurst  είναι ένα σύμβολο για το σεβασμό της διαφορετικότητας». Αυτό δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν, ο οποίος συναντήθηκε με τη νικήτρια της Eurovision στη Βιέννη.
Ο Μπαν Κι Μουν υποδέχθηκε την τραγουδίστρια με μεγάλη χαρά λέγοντας πως αυτό το παγκόσμιο αστέρι μπόρεσε να αφυπνίσει τον κόσμο σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι βασική αξία του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, είπε και χαίρεται που η Conchita  με το ταλέντο της έσπασε τις προκαταλήψεις του κόσμου σχετικά με την σεξουαλικότητα καθώς είναι σύμβολο σεβασμού της διαφορετικότητας,

Από την πλευρά της η Κοντσίτα ευχαρίστησε τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ για την υποστήριξή του στους ομοφυλόφιλους, τους τρανσέξουαλ και τους αμφισεξουαλικούς, ενώ συμπλήρωσε: «Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου δε θα χρειάζεται να μιλάμε για τον σεξουαλικό μας προσανατολισμό, το χρώμα μας ή τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις».

Τελικά τι απ' όλα είναι η Conchita Wurst;

Σε ποια κατηγορία ανήκει; Στους ομοφυλόφιλους, τους τρανσέξουαλ ή τους αμφισεξουαλικούς;

Ξεκάθαρα; Σε καμία από αυτές. Ξεκάθαρα; Μόνο στην κατηγορία του ερμαφρόδιτου, σε αυτή δηλαδή που συμβολίζει ο Μπαφομέτ, με γυναικεία στήθη και ανδρικό μόριο. Το είχαμε ξαναγράψει, εξάλλου, τι συμβολίζει η όλη παρουσία και βράβευση, καθώς και το ίδιο το τραγούδι: Rise Like a Phoenix -  βράβευσαν συνειδητά ένα σατανιστικό τραγούδι

Και για όσους θέλουν να σώσουν χρόνο και τσάμπα πληκτρολόγηση κάνοντας σχολιασμούς, όχι, δεν έχουμε ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΚΑΝΈΝΑ θέμα με τους ομοφυλόφιλους, ή με τους τρανσέξουαλ, ούτε τους αμφισεξουαλικούς. Και φυσικά, ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΚΑΝΈΝΑ θέμα με κάθε άλλη διαφορετικότητα εθνική ή θρησκευτική. Έχουμε όμως σοβαρότατο θέμα, με τη "διαφορετικότητα" της παγκόσμιας σατανιστικής σέκτας που οργώνει τον πλανήτη με τα κλειστά της σκοτεινά κλαμπάκια και τον σπέρνει με τις παγκόσμιες υπό τον έλεγχο της οργανώσεις!

Ο Μπαφομέτ, ο ερμαφρόδιτος τράγος, είναι το σύμβολο της έλλειψης γονιμότητας, και φυσικά δεν θα περίμενε κανείς καλύτερη επιλογή συμβόλου από τον ΟΗΕ, τον συντάκτη, ιδρυτή και εφαρμοστή της Ατζέντα 21, που όχι μόνο δεν σέβεται τη διαφορετικότητα, αντιθέτως, έχει σκοπό την απόλυτη ισοπέδωση και παγκοσμιοποίηση των λαών και όλων των κοινωνικών τάξεων, πλην... της ελίτ! Τον ΟΗΕ που δεν λύνει προβλήματα, παραμένει απλός θεατής σε αδικίες και προωθεί κάθε κατασκευασμένη σκοτεινή ατζέντα -από τον ιό Έμπολα μέχρι την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

Έχουμε κατηγορηθεί για "ζωηρή" φαντασία και πολλή "συνωμοσιολογία". Δηλώνουμε ένοχοι και στα δύο. Γιατί αυτά τα δυο είναι προσόντα και όχι ελαττώματα. Το πρώτο σου δείχνει προς τα που να ψάξεις, το δεύτερο να αναλύσεις τις πράξεις συνωμοσιών μέσα από τις θεωρίες τους.

Και ψάξαμε. Και βρήκαμε τι πρεσβεύουν οι τέκτονες για τον Μπαφομέτ και το σύμβολο του. 

«Τι Πραγματικά Συμβολίζει ο Μπαφομέτ;»

Αναδημοσιεύουμε επί λέξη από το τεκτονικό ιστολόγιο tektonikadromena.blogspot.gr
Picture
Είναι στο Dogme et Rituel de la Haute Magie (1855) του μεγάλου γάλου αποκρυφιστή Eliphas Levi που απεικονίζεται για πρώτη φορά η γνώριμη και πολυσυζητημένη πλέον σήμερα «σφίγγα» της μύησης Μπαφομέτ.
Δυστυχώς, για τον περισσότερο κόσμο η τραγοκέφαλη αυτή φιγούρα είναι ο Διάβολος, κάτι που δεν ισχύει όμως! Αν μελετήσει κανείς προσεχτικά το έργο του Levi, θα δει πως είναι ένα ιερόγλυφο της εργασίας με το Αστρικό Φως, ένας όρος-κλειδί στη φιλοσοφία του Eliphas.
Το Αστρικό Φως είναι το αφανές, λεπτοφυές ρευστό που διαχέει τα πάντα, το μέσο δια του οποίου εντυπώνονται οι σκέψεις και μέσου του οποίου τα φαινόμενα μπορούν να επηρεαστούν.
Για το Levi λοιπόν είναι η βάση κάθε μαγικής εργασίας και, για να μπορέσει κανείς να χειριστεί το Αστρικό Φως, θα πρέπει να ισορροπεί ανάμεσα στις δυνάμεις και τις πολικότητες που τον περιβάλουν. Και αυτή ακριβώς την ισορροπία είναι που παριστάνει η φιγούρα του Μπαφομέτ!
Ο τράγος συμβολίζει τη χονδροειδή, γειωμένη φύση – προσέξτε, όμως, τα αγγελικά του φτερά, που παραπέμπουν στην ουράνια φύση. Έχει γυναικεία στήθη, αλλά ανδρικό φαλλό. Τα τέσσερα στοιχεία δηλώνονται με τις οπλές που ακουμπάνε την υδρόγειο (γη), τα λέπια ψαριού στην κοιλιά (νερό), τα φτερά (αέρας) και τον πυρσό στο κεφάλι (φωτιά).
Το σκοτάδι και το φως, επίσης, εμφανίζονται στην εικόνα, μέσα από τη μαύρη και τη λευκή σελήνη, αλλά και τα δίχρωμα ερπετά που τυλίγονται στο φαλλό, σχηματίζοντας το ερμητικό Κηρύκιο.
Τι σημαίνουν, όμως, οι λέξεις που διαβάζουμε στα μπράτσα του; Εδώ βρίσκεται ουσιαστικά το κλειδί για τη χρήση του Αστρικού Φωτός…
Η ερμητική κατεύθυνση των χεριών και το αλχημικό Solve-Coagula, μαρτυρούν τον τρόπο χειρισμού του αιθερικού ρευστού. Πρώτα το Φως θα πρέπει να ακινητοποιηθεί και να συμπυκνωθεί (coagula) και, στη συνέχεια, να προβληθεί σαν ένα κύμα ενέργειας (solve).
Προσέξτε εδώ όμως μια ακόμη πολύ σημαντική λεπτομέρεια – στο Μπαφομέτ του Levi, στη θέση του τρίτου ματιού, υπάρχει μια πεντάκτινος που δηλώνει την κυριαρχία της θέλησης επάνω στο Αστρικό Φως.
Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Μα φυσικά το γεγονός πως για τον έλεγχο του κοσμικού ρευστού απαιτούνται μέθοδοι κατευθυνόμενου οραματισμού, όπως οι τεχνικές που διδάσκονται στην Τάντρα και γενικά η κατάλληλη χρήση της φαντασίας. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί τόσοι πολλοί καλλιτέχνες ασχολούνται με το occultism: ο πατέρας της χαοτικής μαγείας Austin O. Spare, ο ιδρυτής του Thee Temple ov Psychick Youth, Genesis B. P-Orridge, ο διάσημος συγγραφέας κόμιξ Allan Moore, ο χαοσοφιστής Orryelle Defenestrate-Bascule και πάρα πολλοί άλλοι.


PictureΑυτό είναι το άγαλμα που ετοιμάζουν για το Σατανικό Ναό
Τέλεια!!! Τώρα ησύχασα! Γιατί κι εγώ τον είχα παρεξηγημένο. Αλλά... για μια στιγμή... Οι αμερικανοί σατανιστές δεν ξέρουν τι είναι ο Μπαφομέτ; Κι αυτοί κάνουν το ίδιο "λάθος" και νομίζουν ότι είναι ο Διάολος; Κοτζάμ παγκόσμια θρησκεία έχουν και δεν ξέρουν ποιον λατρεύουν και είναι παραπλανημένοι τόοοοοσα χρόνια; Γιατί θέλουν να του κάνουν και άγαλμα για δημόσια λατρεία.

Μια ομάδα που αυτοπροσδιορίζονται ως σατανιστές και φέρουν τον τίτλο «ο Ναός του Σατανά» με βάση τη Νέα Υόρκη ξόδεψε χιλιάδες δολάρια με σκοπό να στήσει ένα άγαλμα του Σατανά, ύψους περίπου 3 μέτρων μπροστά από το νομοθετικό κτίριο στην Οκλαχόμα.

Κι απ' ό,τι βλέπετε είναι ολόιδιος ο Μπαφομέτ και δυο παιδάκια που τον κοιτούν στα μάτια -ένα αγόρι κι ένα κορίτσι- γιατί ΑΥΤΌΣ κρατάει υποτίθεται την τύχη τους στα χέρια του. Η επικράτηση του θα σημάνει και το τέλος της αναπαραγωγής του ανθρώπινου γένους. 

Για πείτε μου τώρα, έχω πολλή φαντασία; Καλύτερα να πάτε να ρωτήσετε τον σιωνιστή Eliphas Levi  στον οποίο αναφέρονται οι τέκτονες. Τελείως τυχαία, βεβαίως βεβαίως, δεν έχουν κανέναν δεσμό μεταξύ τους. 

Βρε τι αγχώνεστε; Θα γίνει και αυτό. Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει κάποια στιγμή κι εσάς και τα κλαμπάκια σας, και τις οργανώσεις σας και τα σύμβολά σας! Κοιτάτε μόνο να μάθετε το τραγουδάκι της Conchita την ώρα που θα σας σηκώνει! Rise ψηλά κι αγνάντευε. Και μετά... στα Τάρταρα!!!

Τον ΟΗΕ μας μέσα....


Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
© AllNewz  (όροι χρήσης - Για αναδημοσίευση: αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ. Για όσους κάνουν copy - paste χωρίς να διαβάζουν τους όρους.)

]]>
<![CDATA[Βιάζονται να μας ξεπαστρέψουν;]]>Tue, 28 Oct 2014 20:25:53 GMThttp://www.allnewz.gr/matrix/45 Είναι ίσως το πιο χυδαίο άρθρο που δημοσιεύτηκε ποτέ στηνThe Independent και φανερώνει ότι τους έχει πιάσει αδημονία με το πρόγραμμα μείωσης πληθυσμού. Ο τίτλος του: «"Αμείλικτη" η αύξηση του πληθυσμού της ανθρωπότητας, είναι τόσο γρήγορη ώστε ακόμη και μια παγκόσμια καταστροφή δεν θα τη σταματήσει»
Picture
Ποιος ευθύνεται για την φτώχεια στον τρίτο κόσμο που χρόνια τώρα κυβερνάται από την παγκόσμια ελίτ;
Μου το έστειλε ένα φίλος να το διαβάσω και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Με το πόσο εύκολα ψεύδονται και χειραγωγούν τον κόσμο. Αλλά και με το απύθμενο θράσος τους, από τη μια να δημιουργούν φτώχεια κι από την άλλη να την προβάλουν ως πρόβλημα!
Γράφει ο αρθρογράφος: «Ο παγκόσμιος ανθρώπινος πληθυσμός έχει "κλειδωθεί" σε μια αμείλικτη αύξηση αυτόν τον αιώνα και δεν θα πρέπει να διαφοροποιηθεί εύκολα, ακόμη και με γεγονότα Αποκάλυψης, όπως ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ή μια θανατηφόρα πανδημία, αναφέρει μια μελέτη.

»Δεν υπάρχει «γρήγορη λύση» για τον πληθυσμό-ωρολογιακή βόμβα, επειδή υπάρχουν πλέον τόσοι πολλοί άνθρωποι, ακόμη και οι αφάνταστες παγκόσμιες καταστροφές δεν θα σταματήσουν την ανάπτυξη, καταλήγουν οι επιστήμονες. 

»Δύο επιφανείς οικολόγοι, οι οποίοι συνήθως μελετούν πληθυσμούς των ζώων (? έτσι μας βλέπουν?) στην άγρια ​​φύση, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο αριθμός των ανθρώπων στον κόσμο σήμερα θα παρουσιάσει ένα από τα πιο αποθαρρυντικά προβλήματα για τη βιώσιμη διαβίωση στον πλανήτη κατά τον επόμενο αιώνα - ακόμη και αν κάθε χώρα υιοθετήσει τη δρακόντεια πολιτική για «ένα παιδί».

Μετά το άρθρο συνεχίζει με διάφορα «αν» υποθέσουμε, «αν υπολογίσουμε» και με διαγράμματα εκτόξευσης τους πληθυσμού. Έκαναν διάφορα πιθανά σενάρια, από πανδημίες, φυσικές καταστροφές, μέχρι και έναν ΙΙΙ Π.Π. και πάλι λένε τα νούμερα δεν τους βγαίνουν. Πάλι πολλοί είμαστε. Προφανώς με τον επιθυμητό αριθμό των 500.000.000 ανθρώπων που θέλουν μόνο στη γη για... να σώσουν τον πλανήτη, όπως γράφουν στους Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας! 

Βρε ποιανού είναι η Independent;

Συνήθως όταν λέμε "παγκόσμια ελίτ", το μυαλό των περισσοτέρων πάει στους αμερικάνους. Λάθος τραγικό! Για να σας το πω με λόγια απλά, φανταστείτε την κάθε τοπική ελίτ σαν σύλλογο και την παγκόσμια σαν ομοσπονδία των συλλόγων. Κάποιοι σύλλογοι είναι πολυάριθμοι και πιο ισχυροί οικονομικά, άλλοι λιγότερο, αλλά έχουν κοινά συμφέροντα γι' αυτό και έχουν και κοινά όργανα συνεννόησης και παγκόσμιας διακυβέρνησης, τα κλαμπάκια τους και τους διάφορους οργανισμούς - ΟΗΕ, ΕΕ κλπ

Η ελίτ αγοράζει ΜΜΕ για να κάνει την προπαγάνδα της. Η γνωστή Βρετανική  Independent λοιπόν, αγοράστηκε από τον Ρώσο μεγιστάνα  Alexander Lebedev το 2010, έναν από τους πλουσιότερους Ρώσους με περιουσία 1,1 δις δολάρια. Δεν είναι η μοναδική εφημερίδα, έχει κι άλλες. Καθώς έχει και μερίσματα σε μεγάλες εταιρείες, ακόμα και κρατικές όπως η Aeroflot, η Ilyushin Finance Co, που φτιάχνει αεροπλάνα, η Sberbank, η Gazprom, η RAO UES. Έχει ανακατευτεί με την πολιτική και στη Ρωσία είναι συνιδιοκτήτης με τον πρώην Πρόεδρο της Σοβ. Ένωσης, Mikhail Gorbachev, μιας μεγάλης  Ρώσικης εφημερίδας, της Novaya Gazeta. Αυτά φυσικά είναι μερικές από τις μπίζνες του, η λίστα είναι τεράστια.
PictureΚαλοί φίλοι και πρώην συνάδελφοι. "Αδελφικός χαιρετισμός"!
Ήταν επίσης ιδιοκτήτης της Moskovski Korrespodent, αλλά την έκλεισε για πολιτικούς λόγους, γιατί... το έντυπο είχε αποκαλύψει ότι ο Πούτιν είχε σχέσεις με μια αθλήτρια που είχε τα μισά του χρόνια. Κι αν αναρωτηθείτε πως κατάφερε να κάνει όλα αυτά τα χρήματα, πολύ απλά, εργαζόταν πριν στην KGB και τα έβαλε με τον ιδρώτα του.... ρώσικου λαού! Κατά τα άλλα, ο φίλος του Πούτιν θα μας σώσει από την παγκόσμια διακυβέρνηση της παγκόσμιας ελίτ! 

Όσο για την αύξηση του πληθυσμού, ψεύδονται ασύστολα! - Να πως ψεύδονται για τον υπερπληθυσμό. Οι πληθυσμοί γερνούν και σε λίγα χρόνια θα υπάρξει μεγάλο κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα. Χρησιμοποιούν ως δικαιολογία την δήθεν αγάπη τους για την "Μητέρα Γη" που κινδυνεύει, αλλά τα αεροπλάνα που πετούν και ψεκάζουν δεν σταματούν να την διαλύουν, μαζί και με τον απόλυτο βιασμό της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Και οι Ρώσοι, και οι Αμερικάνοι και όχι μόνον αυτοί. 

Το άρθρο αυτό, μετά από τις τόσες (α)φυσικές καταστροφές των τελευταίων 2-3 χρόνων, την δήθεν απειλή της πανδημίας και τα αναμμένα -από τους ίδιους- αίματα στη Μέση Ανατολή, δείχνει ότι βιάζονται, δεν τους αρκούν τα ήδη υπάρχοντα σενάρια και θα περάσουν σε πιο δραστικά. Όχι δεν πιστεύω σε παγκόσμια σύρραξη με πυρηνικά. Όχι, αν δεν έχουν εξασφαλίσει το τομάρι τους, είτε εδώ στη γη ή σε άλλο πλανήτη. Και ο Άρης μάλλον δεν τους θέλει. Εδώ που τα λέμε, κανένας πλανήτης πια δεν τους θέλει, ούτε και η ίδια τους η Μάνα Γη. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται...


Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
© AllNewz  (όροι χρήσης - Για αναδημοσίευση: αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ. Για όσους κάνουν copy - paste χωρίς να διαβάζουν τους όρους.)

]]>
<![CDATA[Όλα στην ευθεία;]]>Mon, 20 Oct 2014 18:18:04 GMThttp://www.allnewz.gr/matrix/44 Χτες μου ήρθε μια φλασιά και πήρα τον χάρακα. Όλα στην ευθεία!
Picture
Χτες βράδυ λίγο πριν πάω για ύπνο μου ήρθε μια φλασιά! (εκείνη την ώρα μου έρχονται συνήθως) Επειδή ακόμα περιμένω που θα καταλήξει η όλη ιστορία της Αμφίπολης που κάτι μου λέει δεν είναι χρονικά τυχαία -όχι μόνο από πολιτικής πλευράς- θέλησα να δω που ακριβώς "πέφτει" σε σχέση με τη Μακρινίτσα και τους Δελφούς, που ξέρουμε σίγουρα ότι είναι δυο άκρως ενεργειακά μέρη. Τράβηξα γραμμή και βγήκε μια ευθεία....
Μετά, είχα και δεύτερη φλασιά και θυμήθηκα και την Πύλο που όπως γνωρίζουμε έκαναν διάφορα περίεργα πειράματα πριν από ένα χρόνο. «Στο "φρέαρ των Οινουσσών" ίσως κρύβεται το μυστικό της δημιουργίας του κόσμου», έλεγαν και μάλλον δεν επιλέχθηκε τυχαία το μέρος για το πείραμα. 

Και η ευθεία συνεχίστηκε... Τι σημαίνουν όλα αυτά; χμμμ... θα δείξει. Κάπου πάει το μυαλό μου και δεν είναι για καλό. Αλλά επειδή δεν θέλω να γίνω τσάμπα Κασσάνδρα, θα περιμένω. Αν η κοκκινομάλα του ψηφιδωτού είναι η Ολυμπιάδα (που κάτι μου λέει πως είναι) κι έχει σχέση με Διόνυσο και μυστήρια, ίσως το "μυστήριο" να λυθεί ή... μήπως τώρα ξαναρχίζει...; 

Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
© AllNewz  (όροι χρήσης - Για αναδημοσίευση: αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ. Για όσους κάνουν copy - paste χωρίς να διαβάζουν τους όρους.)

]]>
<![CDATA[Η λέσχη Bilderberg πίσω από τον ιό Έμπολα]]>Sun, 19 Oct 2014 13:53:55 GMThttp://www.allnewz.gr/matrix/-bilderberg Πολλοί αναρωτιούνται, τι άραγε να συζητούν οι "εκλεκτοί" των διαφόρων λεσχών πίσω από τις κλειστές πόρτες; Τι άλλο υπάρχει στην ατζέντα τους και πόσοι ακόμα υπάρχουν στη λίστα τους πέραν των επισήμων ανακοινώσεων; Φέτος, επίτιμος και incognito καλεσμένος της Bilderberg 2014 ήταν... ο ιός Έμπολα!
Picture
Σύμφωνα με την ανακοινωθείσα λίστα καλεσμένων της Λέσχης Bilderberg, στη φετινή συνάντηση που έγινε αρχές Ιουνίου συμμετείχαν για πρώτη φορά και άτομα που αυτή τη στιγμή συνδέονται μεταξύ τους με μια λέξη: Έμπολα. Η παρουσία τους εκεί πριν λίγο καιρό ίσως δημιουργούσε ερωτήματα, ως προς την επιλογή τους, αλλά τώρα, με το "ξέσπαμα" του ιού, τα ερωτήματα απαντιούνται, αφήνοντας μόνο ένα και πάγιο: Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;
Στους εκλεκτούς πρωτοεμφανιζόμενους καλεσμένους έχουμε τους:
Picture
Τον καθηγητή Søren-Peter Olesen του Τμήματος Ιατρικής Φυσιολογίας ο οποίος έχει λάβει επιχορήγηση των 25 εκατομμυρίων. Δ. κορωνών από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών για μοριακές μελέτες.
Καθηγητής, μηχανικός , γιατρός, MD. στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης και από το 2005 διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Δανίας, του Πανεπιστήμιου της Κοπεγχάγης και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Κοπεγχάγης. Ο Olsen -απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του  Harvard- είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Carlsberg και του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου Carlsberg που ασχολείται με βιοχημικά. Ο Søren-Peter Olesen έχει συμμετάσχει στη δημιουργία και ανάπτυξη πολλών φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών συσκευών ως συνιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος, Διευθυντής, επιστημονικός διευθυντής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Επίσης, έχει εμπειρία στον τομέα των οικονομικών, επενδυτικών σχέσεων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Είναι πρόεδρος της αξιολόγησης για τους επισκέπτες-ερευνητές στην Εθνική Τράπεζα της Δανίας και στο Ίδρυμα Nordea.

Picture
Την Heather Munroe- Blum, πρύτανη του Πανεπιστημίου McGill στο Μόντρεαλ, του Κεμπέκ. Επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Royal Bank of Canada και του Canada Pension Plan Investment Board.

Έχει εκπαιδευτεί ως επιδημιολόγος και έχει ηγηθεί μεγάλης κλίμακας επιδημιολογικών ερευνών που σχετίζονται με ψυχιατρικές διαταραχές . Είναι συγγραφέας ή συν-συγγραφέας πάνω από 60 επιστημονικές δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων βιβλίων. Έχει υπηρετήσει στο διοικητικό συμβούλιο του Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας του Καναδά καθώς και στις διεθνείς αξιολογήσεις της Υπηρεσίας German Academic Exchange Service  (DAAD), του Ελβετικού Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών και του Εθνικού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας (USA).

Picture
Τον Jørgen Huno Rasmussen, επίκουρος καθηγητής, που συνδέεται με πολλές επιχειρήσεις -τώρα πρόεδρος του κατασκευαστικού ομίλου Hoffmann και της ασφαλιστικής εταιρείας Tryg κ.α. αλλά κύρια ως πρόεδρος του ιδρύματος lundbeck το οποίο επενδύει σε θέματα υγείας και συνεργάζεται με φαρμακευτικές. Όλη η λίστα εταιρειών όπου είναι πρόεδρος:  
  Lundbeckfonden LFI A/STryghedsGruppen smbaTryg Forsikring A/S Haldor Topsøe A/STerma A/SBladt Industries A/S Rambøll Group A/S 

Picture
Τον Paulo Macedoο σημερινός Πορτογάλος Υπουργός Υγείας, αλλά καμία σχέση με υγεία, είναι απόφοιτος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Λισαβόνας. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Banco Comercial Português (BCP) και Αντιπρόεδρος του σε αρκετές εταιρείες του Ομίλου BCP. Ήταν επίσης μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τράπεζας Millennium στην Πολωνία και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Euronext. Αφού υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής Φορολογίας και Πρόεδρος Συμβουλίου της Φορολογικής Διοίκησης, επέστρεψε στην Banco Comercial Português. Υπήρξε, επίσης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Seguros e Pensões, του Διοικητικού Συμβουλίου της Médis, Companhia Portuguesa de Seguros de Saúde, SA (2001-2004), του Διοικητικού Συμβουλίου της Interbanco και του Διοικητικού Συμβουλίου της Comercial Leasing.

Picture
Την  Edith Schippers, Ολλανδή πολιτικός του Λαϊκού Κόμματος για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία (VVD), υπήρξε μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από το 2003 μέχρι το 2010 και πάλι, για λίγο, το 2012. Η Schippers εξελέγη ως αναπληρωτής ηγέτης του VVD στη Βουλή των Αντιπροσώπων το 2006, μια θέση που υπηρέτησε μέχρι που έγινε υπουργός στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο Rutte το 2010. Μετά από την επιτυχία της στο πρώτο, συνέχισε και στο δεύτερο υπουργικό συμβούλιο Rutte. Τώρα είναι υπουργός Υγείας. Τον Αύγουστο του 2013, η Schippers απαγόρευσε στις έγκυες γυναίκες να κάνουν το τεστ NIPT στην Ολλανδία και στα νοσοκομεία την αποστολή δειγμάτων αίματος σε εργαστήρια εκτός της χώρας, με αποτέλεσμα περίπου 50 με 75 αγέννητα παιδιά να χάνονται κάθε χρόνο εξαιτίας των παλαιών μεθόδων για τον εντοπισμό του συνδρόμου Down και άλλων γενετικών προβλημάτων.

Picture
Τον Muhammad Kasim Reed τωρινό δήμαρχο της Ατλάντα των ΗΠΑ. Δικηγόρος με καριέρα στο κόμμα των Δημοκρατικών, ο Reed είναι από το 2010 δήμαρχος της πόλης που τώρα έχει επιλεγεί να είναι η... πρωτεύουσα του Έμπολα στις ΗΠΑ!!! Το νοσοκομείο της Ατλάντα είναι αυτό που έχει επανδρωθεί -υποτίθεται- για να αντιμετωπίσει τα κρούσματα του Έμπολα, μάλιστα έχει ήδη εισάγει (ελλείψει τοπικών) και από το εξωτερικό - τις δυο νοσοκόμες κλπ 

Τι δουλειά έχουν όλα αυτά τα αλεπόπουλα στο παζάρι της Λέσχης Bilderberg; Άνθρωποι των φαρμακευτικών εταιρειών, υπουργοί υγείας και ο ένας και μοναδικός δήμαρχος των ΗΠΑ του οποίου η πόλη είχε την "τύχη" να γίνει το σημείο μηδέν του Έμπολα;
Το "ξέσπασμα" του ιού, όπως το ονομάζουν δεν είχε ακόμα ξεσπάσει. Η συνάντηση έγινε αρχές Ιουνίου, ενώ ο ΠΟΥ ανακήρυξε το ξέσπασμα στα μέσα Οκτωβρίου. 
Φαίνεται ότι εκτός των άλλων, τα μέλη της Λέσχης Bilderberg διαθέτουν και εξαιρετικές μαντικές ικανότητες και μπόρεσαν να προβλέψουν τον επερχόμενο κίνδυνο εξάπλωσης του ιού, που μέχρι εκείνη τη στιγμή μετρούσε ελάχιστα μεμονωμένα κρούσματα. 
Picture
Picture
Και στην έκθεση κινδύνων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, της άλλης κλειστής λέσχης που γίνεται στο Νταβός, δυο από τους κινδύνους που τονίζονται είναι η αποτυχία της παγκόσμιας διακυβέρνησης και... μια πανδημία!
Βέβαια, το δημογραφικό, ήταν ένα από τα θέματα προς συζήτηση, οι πληθυσμοί γερνούν, παιδιά δεν γεννιούνται, ο παγκόσμιος πληθυσμός ολοένα και συρρικνώνεται κι ας λένε το αντίθετο, αλλά κανείς δεν ξέρει τα σαΐνια των κλειστών 'πεφωτισμένων' κοινωνιών τι σκέφτονται γι' αυτό. Μια πανδημία Έμπολα θα σώσει την κατάσταση; Κατά μερικούς ανεγκέφαλους, ναι, θα μπορούσε. Θα αντιστοιχούσε φυσικά με την καταστροφή μια πυρηνικής βόμβας, με τελείως ανεξέλεγκτη έκβαση και αποτέλεσμα, αλλά από τους κυνικούς και διεστραμμένους, όλα μπορεί κανείς να τα περιμένει. Το πιο 'λογικό' θα ήταν η λύση "εμβόλιο". Όπως αναφέρεται και στο έργο UTOPIA, μια φτιαχτή πανδημία μπορεί να αναγκάσει τον κόσμο σε εμβολιασμό που θα τον καταστήσει στείρο μια για πάντα. Ένα εμβόλιο που βγαίνει την τελευταία (δήθεν) στιγμή, που δεν πρόλαβε να δοκιμαστεί στο χρόνο λόγω της πίεσης των γεγονότων, θα μπορούσε να προσφέρει τη στειρότητα ως απρόβλεπτη παρενέργεια.  
Πάντως ανήσυχους δεν τους λες. Ο μεν Ομπάμα έβαλε για Τσάρο της κρίσης Έμπολα έναν δικηγόρο άσχετο με υγεία αλλά με λαμπρή καριέρα σιωνιστή, ο ιός έχει πατενταριστεί από τους Αμερικάνους από το 2009 για να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους, ο ΟΗΕ από τη μια δηλώνει ότι Ετοιμαστείτε σε πρώτη φάση να ξηλωθείτε και για τον Έμπολα!, αλλά από την άλλη βρίζουν τον ΠΟΥ για ολιγωρία - το Associated Press αναφέρει ότι ο ΠΟΥ έχασε ευκαιρίες για να εμποδίσει την εξάπλωση του Έμπολα, όταν διαγνώστηκε για πρώτη φορά κρούσμα την περασμένη Άνοιξη λόγω ανίκανου προσωπικού, έλλειψη ενημέρωσης και γραφειοκρατεία.
Picture
Όσο για μας, στην Ελλάδα, δηλώνουμε ΠΑΝΈΤΟΙΜΟΙ χάρη στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) το οποίο διεξήγαγε δημοσκόπηση για να δουν πως νιώθουν οι Έλληνες! Όχι αν είναι άρρωστοι, καλέ, αλλά αν ανησυχούν! Αυτή είναι η έγνοια του ΚΕΕΛΠΝΟ αυτή τη στιγμή. Όχι τα μέτρα, όχι η ενημέρωση, αλλά αν έχουν χεστεί οι Έλληνες στο βρακί τους μετά την τόση τρομο-προπαγάνδα!

Έτσι το ΚΕΕΛΠΝΟ ναύλωσε την εταιρεία ΚΑΠΑ RESEARCH για λογαριασμό του κι έκανε έρευνα στις 13 και 14 Οκτωβρίου, στην οποία συμμετείχαν 1.155 άτομα από όλη τη χώρα. Από την έρευνα προκύπτουν τα ακόλουθα στοιχεία: Ο ένας στους δυο Έλληνες ακόμα βλέπει τηλεόραση κι εμπιστεύεται τα ΜΜΕ. Κι από αυτή την αρρώστια, διατρέχει πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο, πάρα από τον ίδιο τον Έμπολα! Εξάλλου αυτό ήθελαν να δουν με την έρευνα κι αυτό είδαν: Πόσα από τα ελληνικά πρόβατα είναι έτοιμα να κάνουν το εμβόλιο όταν "χρειαστεί"!


Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
© AllNewz  (όροι χρήσης - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Κατόπιν επανειλημμένων παραβάσεων των όρων χρήσης της AllNewz.gr και λοιπών ιστολογίων που ανήκουν σε αυτήν, που διέπονται από τον νόμο  Creative Commons 3.0 License  και αφορά στην αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ, αλλά και κατόπιν απαντήσεων που πήραμε από μπλόγκερς τύπου "εγώ έτσι θέλω, αυτή είναι η δική μου τακτική", ανακοινώνουμε ότι η AllNewz, ιστολόγιο μη κερδοσκοπικό κι εκμετάλλευσης, θα προβεί στο μέλλον αυτομάτως σε αγωγές σε όσους δεν συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης της, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση)

]]>
<![CDATA[Προσοχή στον "ειδικό" της υγείας μας!]]>Mon, 13 Oct 2014 18:59:46 GMThttp://www.allnewz.gr/matrix/43 Ήταν σε πολλούς γνωστό ότι η μεγαλο-ακτιβιστής Mike Adams, εκδότης του Natural Νews, ανήκει στο απολύτως ελεγχόμενο κίνημα, αλλά δυστυχώς ακόμα το ευρύ κοινό δεν το έχει πάρει χαμπάρι. Καιρός όμως να το συνειδητοποιήσει, γιατί η μάσκα του έπεσε και μπορεί κανείς εύκολα να δει το αληθινό πρόσωπό του...
Picture
Φαίνεται ότι τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνεις μεγάλο αστέρι του ακτιβισμού, όταν βέβαια έχεις και τις ευλογίες του συστήματος. Στη σειρά Νάρκες, που σιγά σιγά θα αποκαλύπτουμε τους διάσημους του ελεγχόμενου ακτιβισμού, σειρά παίρνει τώρα ο Mike Adams, o "Health Ranger", όπως αυτοαποκαλείται και κολλητός του άλλου απατεώνα, Alex Jones. 
PictureΠουλάει και κουτάκι με όλα τα απαραίτητα για την πανδημία!
Μερικά άρθρα κατά των εμβολίων, κατά των μεταλλαγμένων, άντε και καναδυό για αποτοξίνωση από τους χημικούς αεροψεκασμούς, για υγιεινή διατροφή και... ιδού το κοινό του, φτιάχτηκε!. Από τα πιο διαβασμένα ιστολόγια που, εκεί που λέει κάποιες αλήθειες, στην κρίσιμη στιγμή, τη στιγμή που το σύστημα θα πρέπει να χειραγωγήσει τις μάζες και να τις μπερδέψει, θα κληθεί ως τσοπανόσκυλο να παίξει το ρόλο του: Θα μαζέψει όλα τα πρόβατα στο μαντρί, ώστε να μην ξεφύγει κανένα "αφυπνισμένο" από την επερχόμενη σφαγή. 

Κι άλλες φορές τον πιάσαμε να κάνει φάουλ, αλλά τώρα κάνει φαουλάρα και κραυγαλέα! Το θέμα; Τι άλλο; ο Έμπολα! 

Από την αρχή ο Mike Adams  άρχισε να σπέρνει τον πανικό, να μην μιλάει ποτέ για το ρόλο και που θέλει να καταλήξει η όλη τρομοκρατία, αλλά να κάνει με τον δικό του τρόπο αβάντα στην ήδη υπάρχουσα: Μια ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν λέει πόσο μεγάλη είναι η απειλή του, μια ότι θα πέσει πανδημία και θα πεθάνουν εκατομμύρια, "κρύβει" η κυβέρνηση τους αληθινούς κινδύνους... ε στο τέλος μπορεί και να πει άντε και εμβολιαστείτε!!!

Όχι, όχι.. δεν το λέει (ακόμα) δίνει συμβουλές ότι η καλύτερη μέθοδος "προστασίας" είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού (λες και δεν το ξέραμε), αλλά από την άλλη επιμένει, ότι ο Έμπολα μεταδίδεται πολύ πιο εύκολα απ' ό,τι μας λένε, το κρύβουν από μας επιμελώς!  Μερικοί ακόμα τίτλοι πανικού από τον "ειδικό":

Picture
Σχετικά με τον "ειδικό": Ο Mike Adams (γνωστός και ως το «Health Ranger») είναι ο εκδότης του NaturalNews.com, που σήμερα έχει φτάσει τα 7 εκατομμύρια μοναδικούς αναγνώστες μηνιαίως. Στα τέλη του 2013, ο Adams ξεκίνησε να διεξάγει έρευνα ατομικής φασματοσκοπίας σε προσμείξεις τροφίμων που χρησιμοποιούν high-end ICP-MS όργανα . Με την έρευνα αυτή, Adams έχει κάνει πολλές ανακαλύψεις σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων, όπως για το ρύζι, που αποκαλύπτει ότι οι πρωτεΐνες των προϊόντων που εισάγονται από την Ασία να έχουν μολυνθεί με τοξικά βαρέα μέταλλα, όπως ο μόλυβδος, το κάδμιο και το βολφράμιο .[...] Ο Adams είναι επίσης άμισθος εκτελεστικός διευθυντής της μη κερδοσκοπικού οργάνωσης  Καταναλωτών Wellness Center (CWC) [...] Ο Adams είναι ο αρχικός ιδρυτής της εταιρείας the email newsletter technology company known as Arial Software. [...] Ο Adams είναι ένας ολοκληρωμένος μουσικός που έχει κυκλοφορήσει δέκα λαϊκά τραγούδια που καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων ακτιβισμού. Κάντε κλικ εδώ να διαβάσετε μια πιο αναλυτική βιογραφικό του Mike Adams, στο HealthRanger.com. 

Αυτά κι άλλα πολλά είναι ο "ειδικός", και πάνω απ' όλα καλός συνεργάτης του άλλου τσοπανόσκυλου, Alex Jones, αλλά το ιστολόγιο με τα εκατομμύρια αναγνώστες δουλεύει και ως μαγαζί του, και πάνω απ' όλα, "ξεμπροστιάζει" τις εισαγωγές στις ΗΠΑ από την Ασία, βοηθώντας έτσι τους αμερικάνους παραγωγούς

Όσο για τα δικά του προϊόντα, εμπιστευτείτε τα άφοβα, ισχυρίζεται ότι τα έχει ελέγξει ο ίδιος ένα προς ένα!

Και μην ξεχάσετε να αγοράσετε το Kit Ebola, κάνει μόνο 100$, και θα σας σώσει από την πανδημία, γιατί... «Τι κρατάει τον Έμπολα ακόμα μακριά από τις ΗΠΑ; Καθαρή τύχη!», λέει! Ζήτω η τρομοκρατία!!!

Health Ranger? A Hell of a Ranger!!!

Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
© AllNewz  (όροι χρήσης - Για αναδημοσίευση: αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ. Για όσους κάνουν copy - paste χωρίς να διαβάζουν τους όρους.)

]]>
<![CDATA[Χρόνια Πολλά κύριε Πρόεδρε!]]>Wed, 08 Oct 2014 19:01:39 GMThttp://www.allnewz.gr/matrix/42 Κάποτε ο πρόεδρος της Αμερικής θεωρείτο και "πλανητάρχης". Για πολλά χρόνια πίστευαν ότι οι υπερδυνάμεις είναι δυο και αντίπαλες. Ότι τα καπιταλιστικά και κομμουνιστικά καθεστώτα είναι αντίθετα και απέναντι. Πως φασισμός ήταν μόνο μια μορφή σαν του Χίτλερ μπροστά στην οποία ακόμα και οι 'αντίπαλοι' συμμάχησαν. 
Picture
Με αυτά κι άλλα πολλά, γράφτηκαν αμέτρητα σενάρια για το Χόλιγουντ που έκοψαν πολλά εισιτήρια και πουλήθηκαν πολλά μπεστ σέλερ. Και πάνω που ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει τους συγγραφείς και να απομυθοποιεί τις ιστορίες τους, βγήκε νέο στόρι για πούλημα: "Έρχεται" η Νέα Παγκόσμια Τάξη και ο Πούτιν είναι ο νέος αντίπαλος - σωτήρας μας!!!
Αν κάνει κανείς μια ιστορική ανάλυση των 1-2 τελευταίων αιώνων (μην το πάμε και πιο πίσω, θα επικρατήσει τρέλα), άντε να βάλουμε ως εκκίνηση τη βιομηχανική επανάσταση, η Παγκόσμια Τάξη, ήταν και είναι πάντα εδώ και δεν "έρχεται". 

Ήταν αυτή που επέβαλαν οι παγκόσμιες ελίτ, που κρατούσαν το χρήμα, έλεγχαν τους πολιτικούς, τους νόμους, την ενημέρωση, τις εκκλησίες, τους στρατούς, τις επιστήμες και την τεχνολογία. Έκαναν πολέμους, έκαναν λαϊκές επαναστάσεις που έμοιαζαν να είναι ακόμα κι εναντίον τους (κάποιον ανάλογο ρόλο παίζει στις μέρες μας ο Σόρος), έκοψαν κεφάλια όσων ήταν εμπόδιο στην πορεία τους και, μέσα σε όλα και πάνω απ' όλα, έλεγξαν και τον αριθμό του παγκόσμιου πληθυσμού, που μετά από κάθε Π.Π. μειωνόταν δραματικά. 

Μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλογκ, το οποίο δεν χρησίμευε πια σε τίποτα και ήταν εμπόδιο στην νέα μορφή παγκοσμιοποίησης, το δίπολο εξελίχθηκε ως "αυτοί που είναι υπέρ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης" -κύρια η Δύση, ΗΠΑ, Αυστραλία και Ε.Ε.- και οι "άλλοι" που είναι ενάντια με... 'καπετάνιο' τον Βλαδίμηρο Πούτιν. 

Χρόνια Πολλά κύριε Πρόεδρε!

Picture
Από τα χαμηλά στα ψηλά, λένε οι οπαδοί του...
Χθες ο Βλαδίμηρος είχε τα γενέθλια του και σε μια ομάδα των οπαδών του στο facebook  τα χρόνια πολλά και ο θαυμασμός προς τον 'παγκόσμιο' ηγέτη έδιναν κι έπαιρναν. Οπαδοί απ' όλον τον κόσμο, από Έλληνες που τον θεωρούν "Χριστιανό Ορθόδοξο", μέχρι και μουσουλμάνοι από την Ουγκάντα...

Και είναι άκρως εντυπωσιακό, πως ο κόσμος βλέπει μόνο τα όσα θέλει να δει και παραβλέπει όσα του χαλούν την ανάγκη να πιστέψει σε ένα θαύμα: 
ότι στις μέρες μας ένας άντρας στιβαρός και γοητευτικός (για το γυναικείο πληθυσμό) θα κάνει ντα τους παγκοσμιοποιητές και θα μας σώσει από την επερχόμενη διακυβέρνηση της Νέας Τάξης που... είναι η γνωστή παλαιά!    
PictureΑπό φαν του Πούτιν
Τον μύθο Πούτιν προωθούν διάφορες μυστικές υπηρεσίες σε όλα τα κράτη, κερδίζει έδαφος ακόμα και στις ΗΠΑ έναντι της τσαλακωμένης εικόνας του Ομπάμα, αλλά ακόμα και έντυπο-προπύργιο όπως οι Financial Times του πλέκει το εγκώμιο και τον ονομάζει:  "Ο πιο επικίνδυνος πολιτικός για την Παγκοσμιοποίηση (Νέα Τάξη Πραγμάτων) είναι ο Β.Πούτιν". Ποντάρουν για οπαδούς στον κόσμο που είναι ενάντια στη μπουλντόζα της παγκοσμιοποίησης, υπέρ της εθνικής ανεξαρτησίας -και ως εκ τούτου πολλοί είναι και ένστολοι- που είναι υπέρ του τρίπτυχου  πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και κατά της παγκόσμιας ελίτ. Αλλά πάνω απ' όλα, ποντάρουν σε αυτούς που έχουν επιλεκτική μνήμη, επιλεκτική αντίληψη, επιλεκτική ενημέρωση και επιλεκτική στρατηγική: χρειάζομαι απαραίτητα έναν προστάτη κι ένα στρατόπεδο... Κι αφού επέλεξαν Πούτιν, όλα είναι θεμιτά, ικανοποιητικά και κάνουμε τα στραβά μάτια στην πραγματικότητα!

Ο Πούτιν ενάντια στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση;

Picture
Ειλικρινά δεν ξέρω πως την έχει φανταστεί ο κόσμος την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και τη "Νέα Παγκόσμια Τάξη", αλλά νομίζω έχει ένα τελείως θρησκευτικό μοντέλο στο μυαλό: όπως λέμε... Θεός, και κάποιοι φαντάζονται έναν ηλικιωμένο άντρα με γένια... Ή όπως λέμε αντίχριστος κι αυτός είναι μόνο η εικόνα του Μπαφομέτ ή κάτι παρόμοιο με κέρατα. 

Τα πράγματα όμως είναι εντελώς διαφορετικά και καθόλου εικαστικά. Η "Νέα" Παγκόσμια Τάξη δεν έρχεται, είναι ήδη εδώ και η επισημοποίηση των τελευταίων σχεδίων της έγινε το 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, υπογράφοντας την Ατζέντα 21, το προσχέδιο για μια υποτιθέμενη "βιώσιμη ανάπτυξη". ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΊΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΠΤ!

Και ο κεντρικός άξονας της επιβολής της Ατζέντα 21, αλλά και η δομή της, είναι οι περιφέρειες. Γι' αυτό και για την καλύτερη εφαρμογή της υπάρχει και η Τοπική Ατζέντα 21, ώστε οι κανόνες επιβολής να κόβονται κοστούμι ανάλογα με τις ιδιομορφίες της κάθε περιφέρειας. 

Picture
Αλλά μάθαμε να κράζουμε τον Κίσσινγκερ και τον Μπρεζίνσκι όταν μιλούν για Παγκόσμια Τάξη. Τότε γιατί όχι τον Πούτιν όταν πρεσβεύει και πράττει ακριβώς τα ίδια; Γιατί λειτουργεί το "αντίπαλο δέος!"

Κίσσινγκερ, Wall Street Journal, 29 Αυγούστου:
«Η σύγχρονη αναζήτηση για την παγκόσμια τάξη θα απαιτήσει μια συνεκτική στρατηγική για την εγκαθίδρυση μιας έννοιας της τάξης εντός των διαφόρων περιφερειών και το δεσμό αυτών των περιφερειακών εντολών μεταξύ τους».

Το 1995, ο Zbigniew Brzezinski, ο αρχιτέκτονας της περίφημης Τριμερούς Επιτροπής του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, περιγράφει ουσιαστικά το ίδιο σχέδιο: «Δεν μπορούμε να πηδήξουμε σε μια παγκόσμια κυβέρνηση με ένα γρήγορο βήμα. Η προϋπόθεση για την παγκοσμιοποίησης -μια πραγματική διεθνοποίηση- είναι πρώτα η προοδευτική περιφερειοποίηση, γιατί με αυτόν τον τρόπο κινούμαστε προς μεγαλύτερες, πιο σταθερές, πιο συνεργάσιμες μονάδες». 

Το 2011, ο Πούτιν έγραψε: «Προτείνουμε μια ισχυρή υπερεθνική ένωση ικανή να γίνει ένας από τους πόλους του σύγχρονου κόσμου και να χρησιμεύσει ως μια αποτελεσματική γέφυρα μεταξύ της Ευρώπης και της δυναμικής περιοχής Ασίας-Ειρηνικού. Μαζί με άλλους βασικούς παίκτες και περιφερειακές δομές, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα και η APEC, η Ευρασιατική Ένωση θα βοηθήσει να εξασφαλιστεί μια παγκόσμια βιώσιμη ανάπτυξη». 
Το αντίπαλο(ν) δέος του Θουκυδίδη.

[11.] καὶ εἰ μὲν αὐτόνομοι ἔτι ἦμεν ἅπαντες, βεβαιότεροι ἂν ἡμῖν ἦσαν μηδὲν νεωτεριεῖν· ὑποχειρίους δὲ ἔχοντες τοὺς πλείους, ἡμῖν δὲ ἀπὸ τοῦ ἴσου ὁμιλοῦντες, χαλεπώτερον εἰκότως ἔμελλον οἴσειν καὶ πρὸς τὸ πλέον ἤδη εἶκον τοῦ ἡμετέρου ἔτι μόνου ἀντιθουμένου, ἄλλως τε καὶ ὅσῳ δυνατώτεροι αὐτοὶ αὑτῶν ἐγίγνοντο καὶ ἡμεῖς ἐρημότεροι. τὸ δὲ ἀντίπαλον δέος μόνον πιστὸν ἐς ξυμμαχίαν· ὁ γὰρ παραβαίνειν τι βουλόμενος τῷ μὴ προύχων ἂν ἐπελθεῖν ἀποτρέπεται.


11. Και εάν μεν ήμαστε αυτόνομοι όλοι οι σύμμαχοι θα είχαμε μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται σε μας ν’ αλλάξουν τακτική. Όχι όμως και τώρα που, ενώ έχουν υποδουλώσει τους περισσότερους συμμάχους, θα τους έρχεται φυσικά άσχημα να μας συμπεριφέρονται σαν ίσοι προς ίσους· κι ακόμα περισσότερο γιατί βλέπουν ότι οι δυνάμεις μας ισοδυναμούν με τις δυνάμεις όλων των άλλων συμμάχων τους, κι ακόμα γιατί, ενώ αυτοί γίνονται καθημερινώς πιο ισχυροί, εμείς εξασθενίζουμε. Το μόνο δε μέσο για να μείνουν πιστοί οι σύμμαχοι στις υποχρεώσεις τους είναι ο φόβος του ενός για τη δύναμη του άλλου. Γιατί κι αν ήθελε ο ένας από τους δυο να παραβή μια συμφωνία, δεν το κάνει γιατί υπολογίζει ότι δεν έχει μεγαλύτερη δύναμη, με την οποία, αν χρειαστή, να του επιτεθή.

Το λέει ο... 'Χριστιανός' - μια "Βιώσιμη ανάπτυξη", δηλαδή μιλάει για την εξασφάλιση της επιβολής της Ατζέντας 21! Και όχι μόνο το λέει, αλλά και το πράττει, αφού και την έχει υπογράψει και την εφαρμόζει.

Η Ατζέντα 21 για να "πιάσει" τόπο, έχει άμεση ανάγκη μια κλιματική αλλαγή να απειλεί τον πλανήτη και μια οικονομία σε αποσύνθεση. Και δεν είδα πουθενά τον Πούτιν να την ξεσκεπάζει, πουθενά να μιλάει για τους χημικούς αεροψεκασμούς -οι οποίοι παρεμπιπτόντως άρχισαν επί Σοβιετικής Ένωσης όταν ο ίδιος ήταν μεγαλοστέλεχος της KGB)- δεν είδα να καταγγέλλει τα υπερόπλα όπως το χααρπ, πολύ απλά γιατί έχει κι εκείνος ένα, είναι ο πρώτος που επιμένει για τις μεθόδους της Γεωμηχανικής, παίζει το νέο ψυχροπολεμικό παιγνίδι του κώλου δήθεν με τη Δύση αλλά υπογράφει τις ΊΔΙΕΣ μέρες συμφωνίες για τα πετρέλαια στο Βορρά με τις ΗΠΑ (τα ροδάκινα μας τα έχει βέβαια γραμμένα...), παραμένει στους G20 αλλά κάνει και τη δική του 'ομάδα' χωρών επιρροής, και γενικάπροσκυνά τους Σιωνιστές όπως κάθε καλό παγκοσμιοποιημένο τσιράκι. Βέβαια... η Ρώσικη ελίτ που αποτελεί ένα ισχυρότατο μέρος και μέλος της παγκόσμιας ελίτ, τον έχει στα όπα όπα, κι αυτός της το ανταποδίδει - αμοιβαίες σχέσεις είναι αυτές! 

Όσο για την αξιοζήλευτη "άνοδο" του από τα χαμηλά στα ψηλά, ναι... ο πατρικός παππούς του Πούτιν, ο Σπυρίδων Ιβάνοβιτς Πούτιν, ήταν ένας απλός μάγειρας. Μόνο που μαγείρεψε για τον Λένιν, τη σύζυγο του Ναντέζντα Κρούπσκαγια και σε αρκετές περιπτώσεις για τον Ιωσήφ Στάλιν. Τώρα ο εγγονός Πούτιν μαγειρεύει για την παγκόσμια ελίτ. Μόνο που το φαγητό του, το τρώνε οι οπαδοί του και μάλιστα αμάσητο... Μέχρι πότε θα αφήνουμε να μας κοροϊδεύουν;;;

Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
© AllNewz  (όροι χρήσης - Για αναδημοσίευση: αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ. Για όσους κάνουν copy - paste χωρίς να διαβάζουν τους όρους.)

]]>
<![CDATA[Τι τρέχει με την Google;]]>Wed, 24 Sep 2014 17:39:10 GMThttp://www.allnewz.gr/matrix/-google «Η Google θέλει να ελέγξει τον κόσμο μας»; διερωτάται η Guardian. Καλή η ερώτηση. Γιατί, για άλλα η Google ξεκίνησε κι άλλα στη ζωή της κάνει...

Picture
H Google είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών. Ξεκίνησε τον Ιανουαρίου του 1996 ως ερευνητικό πρόγραμμα από τον Λάρρυ Πέιτζ και τον Σεργέι Μπριν όταν έκαναν και οι δύο το διδακτορικό τους στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ της Καλιφόρνια. Το 1998 η Google έγινε ιδιωτική εταιρία και το 2004 έγινε η δημόσια εγγραφή της εταιρίας στο χρηματηστήριο. Στόχος της: να οργανώσει όλες τις πληροφορίες του κόσμου και να τις κάνει παγκόσμια διαθέσιμες
Picture
Ωστόσο πέρα από μια μηχανή εύρεσης των οργανωμένων πληροφοριών, η Google  έχει δεχτεί κριτική, και όχι άδικα, σε ζητήματα όπως τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίαςλογοκρισία και της ιδιωτικής ζωής.

«Καταρχάς πρέπει να αναρωτηθούμε: τι ακριβώς είναι σήμερα η Google; Και η απάντηση είναι η εξής: είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη και επικερδής διαφημιστική εταιρεία, με το 90% του τζίρου της για το 2013, περίπου 40 δισ. ευρώ, να προέρχεται από την οικονομική εκμετάλλευση των λεγόμενων google ads», γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Picture
Το Google Analytics επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να παρακολουθεί το πού και το πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα τους, για παράδειγμα, εξετάζοντας τα ποσοστά click για όλες τις συνδέσεις σε μια σελίδα. Με λίγα λόγια... απόλυτη και νόμιμη κατασκοπία. Οι διαφημίσεις της Google μπορούν να τοποθετηθούν σε δικτυακούς τόπους τρίτων σε ένα πρόγραμμα για δύο μέρη. Το AdWords της Google επιτρέπει στους διαφημιστές να εμφανίζουν τις διαφημίσεις τους στο δίκτυο περιεχομένου της Google, είτε μέσω κάποιου κόστους-ανά-κλικ ή κόστους-ανά-θέαση. Η αδελφή υπηρεσία της Google, το AdSense, επιτρέπει στους ιδιοκτήτες κάποιου ιστοχώρου να εμφανίζει αυτές τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα τους και να κερδίσουν χρήματα κάθε φορά που οι διαφημίσεις είναι πατηθεί.

Μία από τις επικρίσεις του προγράμματος αυτού είναι η δυνατότητα της απάτης του κλικ, η οποία συμβαίνει όταν ένα άτομο ή αυτοματοποιημένο script κάνει κλικ στις διαφημίσεις χωρίς να ενδιαφέρονται για το προϊόν, προκαλώντας τον διαφημιζόμενο να πληρώσει αδικαιολόγητα χρήματα στην Google αδικαιολόγητα. Η σχέση οικονομικής εξάρτησης αυτής των ιστολογίων με την Google, είναι και ο κύριος λόγος της χαμηλής ποιότητας των περισσοτέρων μπλογκς εναλλακτικής ενημέρωσης, που μπροστά στο κυνήγι των κλικς, δεν ελέγχουν τις πηγές και την ποιότητα των δημοσιεύσεών τους. [ΕΜΕ: Πως να επιβιώσετε του πολέμου της (παρα)πληροφόρησης ]

Όμως τι κάνει όλο αυτό το χρήμα η Google; 

Από το 2001, η Google έχει αγοράσει 160 επιχειρήσεις, από θερμοστάτες, ανιχνευτές καπνού, ρομποτικές εφαρμογές και εξαρτήματα για ρομπότ, ενώ αγόρασε μέχρι και την Zagat, μια εταιρεία που κάνει κριτικές σε εστιατόρια. Ενώ τα τελευταία χρόνια, η Google δείχνει ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον για τη ρομποτική. Αρχικά ανακοινώθηκε πως η εταιρεία, φιλοδοξώντας να φέρει τη δική της επανάσταση στις μεταφορές, θα φτιάξει αυτοκίνητα χωρίς οδηγό, τιμόνι και φρένα. Δηλαδή, ένα «έξυπνο» ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα διαθέτει μόνο δύο πλήκτρα ενεργοποίησης απενεργοποίησης (go-stop) και θα οδηγείται… από μόνο του, αυτόνομα και δίχως την παραμικρή συνεισφορά του οδηγού.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Υπάρχει κάποιο απώτερο σχέδιο; Εκτός από το αυτοματοποιημένο αυτοκίνητο που θα κάνει και χρήση των ψηφιακών χαρτών της Google, πρόσφατα η Google έφερε στο φως τα σχέδιά της για την ανάπτυξη ρομπότ που θα  αναλάβουν πολλές χειρωνακτικές εργασίες οι οποίες σήμερα γίνονται από ανθρώπους, όπως ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες ο Άντι Ρούμπιν, υπεύθυνος του τμήματος ρομποτικής της Google. Γι' αυτό τον λόγο, η εταιρία φρόντισε να εξαγοράσει τουλάχιστον επτά μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει πρωτότυπα hardware και software με επίκεντρο τις ρομποτικές εφαρμογές. 

διαβάστε: Η άνοδος των ρομπότ - Ανδροειδή vs Ανθρωπότητας έως το 2040
Κάπου εδώ βέβαια υπεισέρχεται και το ερώτημα αν η Google εκμεταλλεύεται αθέμιτα το διαδίκτυο προς όφελός της ή για άλλους σκοπούς. Προ ετών, η εταιρεία υιοθέτησε πολιτική λογοκρισίας στα μπλογκ των χρηστών της, ανακοινώνοντας πως όλα τα προσωπικά ιστολόγια θα μπορούν να λογοκρίνονται, ανάλογα με τους νόμους που επικρατούν σε κάθε χώρα. 
Picture
Ωστόσο πριν λίγους μήνες το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με απόφασή του υποχρέωσε την Google να σεβαστεί το «δικαίωμα στη λήθη» και να διαγράφει προσωπικά δεδομένα χρηστών της, εφόσον αυτοί το επιθυμούν, από τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησής της στο διαδίκτυο. 

Αλλά πέρα από το γνωστό της διαδικτυακό ρόλο, αυτός που πρέπει να ανησυχεί ακόμα περισσότερο είναι ο ρομποτικός. Ήδη η αυτοματοποίηση στην παραγωγή έχει πετάξει στην ουρά της ανεργίας εκατομμύρια εργαζόμενους στον κόσμο. Τώρα όλο αυτό το ενδιαφέρον της αντικατάστασης των ανθρώπων από τα ρομπότ, ακόμα και σε πιο καθημερινές εργασίες -οδηγός λεωφορείου, υπάλληλος μάρκετ ή ξενοδοχείου, καθαρίστριες κλπ [Πως με μερικές χιλιάδες δολάρια ξεφορτώνεσαι έναν υπάλληλο δια παντός!]- δείχνουν ότι το εφιαλτικό "πεφωτισμένο" κίνημα Zeitgheist που πολλοί θαύμασαν (υπάρχει μια τάση τελευταία οι άνθρωποι να θαυμάζουν την καταστροφή τους) αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Στο τέλος, βέβαια, θα μείνουν μόνο τα οστά, όσων μένουν χωρίς εργασία και με την ελπίδα να βρουν μια νέα να πεθαίνει τελευταία...

Και μόλις χτες έγραφα ότι η σατανική Ατζέντα 21 μπαίνει στην τελική της φάση και πως η αποβιομηχανοποίηση θα επιφέρει έναν οικονομικό και κοινωνικό Αρμαγεδδώνα και θα ακολουθήσει κι άλλο άρθρο: Γιατί η ελίτ δεν θέλει πλέον να κάνει επενδύσεις. Νομίζατε ότι είναι Ελλαδικό το πρόβλημα λόγω υψηλής γραφειοκρατίας και έλλειψης ανταγωνιστικότητας, όπως λένε οι δικοί μας σε 24ωρη βάση; Ξανανομίστε! Η ανάπτυξη ολοένα και θα φθίνει, κι εδώ και παντού, περιορίζεται στο γρήγορο και άμεσο και μπόλικο κέρδος, ή επιδιώκει μια "καινοτομία" που αποσκοπεί στα απώτερα σχέδια: Αγοράζω κι επενδύω σε «μικρομεσαίες επιχειρήσεις με πρωτότυπα hardware και software για ρομποτικές εφαρμογές»,  γιατί θα ΜΟΥ εξασφαλίσουν χρήμα και στους πελάτες ΜΟΥ, την ευκαιρία να πετάξουν κι άλλον κόσμο στο δρόμο!

Έτσι σκέφτεται η ελίτ, καρδιά μου!


Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
© AllNewz  (όροι χρήσης - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Κατόπιν επανειλημμένων παραβάσεων των όρων χρήσης της AllNewz.gr και λοιπών ιστολογίων που ανήκουν σε αυτήν, που διέπονται από τον νόμο  Creative Commons 3.0 License  και αφορά στην αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ, αλλά και κατόπιν απαντήσεων που πήραμε από μπλόγκερς τύπου "εγώ έτσι θέλω, αυτή είναι η δική μου τακτική", ανακοινώνουμε ότι η AllNewz, ιστολόγιο μη κερδοσκοπικό κι εκμετάλλευσης, θα προβεί στο μέλλον αυτομάτως σε αγωγές σε όσους δεν συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης της, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση)

]]>
<![CDATA[Ποιος προσέθεσε έναν κύβο στους Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας και τι σημαίνει;]]>Sun, 21 Sep 2014 13:17:33 GMThttp://www.allnewz.gr/matrix/41 Οι "Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας" (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ. Θεωρείται το πιο αισχρό και μισητό μνημείο που κατασκευάστηκε ποτέ, αφού έκδηλα φανερώνει την απέχθεια του προς το ανθρώπινο γένος κάτω από μια προσποιητή "αγάπη" για το περιβάλλον.  
Picture
Το έχουν ονομάσει επίσης και «Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας» και για όσους δεν το γνωρίζουν, ας κάνουμε μια μικρή παρουσίαση:

Το μνημείο κατασκευάστηκε στις 22 Μαρτίου 1980, όπως αναφέρει η επεξηγηματική πλάκα  δίπλα απ’ αυτό (επόμενη μέρα εαρινής ισημερίας). Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Ιούνιο του 1979 μετέβη στην περιοχή κάποιος ονόματι R.C. Christian, όνομα το οποίο αποτελούσε ψευδώνυμο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος. Προσέγγισε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη Elberton και ζήτησε την οικοδόμηση ενός μνημείου το οποίο θα μεταβίβαζε ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. Όπως ο ίδιος είχε πει, αντιπροσώπευε μια "ομάδα ατόμων" που ήθελαν να προσφέρουν οδηγίες στην ανθρωπότητα.
Picture
Πολλές εξηγήσεις γύρω από τον ανώνυμο κατασκευαστή και την μυστική ομάδα του, κάνουν λόγο για ομάδες όπως οι Ροδόσταυροι και οι Μασόνοι ως πιθανοί κατασκευαστές του. Το RC στο ψευδώνυμο του μυστηριώδη κυρίου “Christian RC” από πολλούς ερμηνεύεται ως «Rosicrucian”, δηλαδή «Ροδόσταυρος».  Άλλες πηγές μιλούν ότι ο R.C. Christian, που κοροϊδευτικά χρησιμοποιεί όνομα που ανάγει στον χριστιανισμό, δεν είναι άλλος από τον βαθύπλουτο Ted Turner, εφευρέτη της καλωδιακής τηλεόρασης και ιδιοκτήτη του CCN και όχι μόνο. Ο εν λόγω ζάμπλουτος κύριος ζει στην Georgia και ανήκει στην ομάδα των δισεκατομμυριούχων "φιλάνθρωπων" που θέλουν πάση θυσία να μειώσουν τον πληθυσμό της γης, καλή ώρα σαν τον Bill Gates. Το γεγονός πάντως είναι ένα: για να φτιάξει κάποιος "ανώνυμος" δημόσια ένα τέτοιο μνημείο, πάει να πει ότι έχει κύρος και το κράτος συμφωνεί απόλυτα με το "μήνυμα" του. 

Το μήνυμα προς την Ανθρωπότητα: Πεθάνετε!

Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν έξι μετρά ύψος φτιαγμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των "Κατευθυντηρίων Λίθων".

Το  "μήνυμα" του, το οποίο αποτελείται από ένα σύνολο δέκα κατευθυντήριων γραμμών ή αρχών, χαραγμένο στους Λίθους σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, καθεμιά στη μεγάλη πλευρά των τεσσάρων λίθων, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά. Ξεκινώντας από βόρεια και με κατεύθυνση προς τα δεξιά, οι γλώσσες αυτές είναι: Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Κινέζικα, και Ρώσικα. Και λέει:

 • Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
 • Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
 • Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
 • Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
 • Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
 • Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ' ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
 • Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
 • Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
 • Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
 • Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.
Δηλαδή: 
 1. Μείωση του πληθυσμού, με κάθε τρόπο και ελέγχοντας την αναπαραγωγή για να μην ξεφύγει ο πληθυσμός από τα 500 εκατ. 
 2. Μια παγκόσμια διακυβέρνηση με ελάχιστους αξιωματούχους σε κάθε έθνος
 3. Αυξημένα κοινωνικά καθήκοντα (την εξισορρόπηση την γνωρίζουμε τη σημαίνει)
 4.  Και οι Άνθρωποι (το 99% του πληθυσμού, όχι η ελίτ) είναι ο καρκίνος του πλανήτη... αδειάστε μας τη γωνιά κι αφήστε τη φύση και τον πλανήτη για πάρτη μας!
Τώρα σ' αυτό το υπέροχο μνημείο μίσους, όπου πολλοί πάνε και γράφουν διάφορα μηνύματα επάνω, από βρισιές για την παγκόσμια ελίτ μέχρι και διάφορα ακατανόητα, προστέθηκε πρόσφατα κι ένας μικρός κύβος με δυο αριθμούς: Το 20 και το 14
Το πρόσεξε μια Αμερικανίδα κι έκανε το παρακάτω βίντεο: 
Αυτό που τονίζει η truther του βίντεο είναι η αναφορά στην ISIS, που πολλοί έχουν γράψει πάνω στις πλάκες (που είναι η θεά Ἶσις, αλλά και τα αρχικά της τρομοκρατικής 
ισλαμικής οργάνωσης made in U.S.A.) αλλά και μια φράση: «game on 711», που δεν μπορεί να εξηγήσει τι μπορεί να σημαίνει. Πάντως από τη Βίβλο, στο κεφάλαιο της Γένεσης, είναι η παράγραφος που αναφέρεται στον Νώε και τη στιγμή που άνοιξαν οι ουρανοί.

Τώρα, για το 20 και 14, η κοπέλα λέει ότι μπορεί να είναι το έτος 2014. Μπορεί όμως να είναι και κάτι άλλο. Οι συντεταγμένες, πάντως, δίνουν την περιοχή Κουνενέ της Νάμπια, με ελάχιστους κατοίκους. 

Το γεγονός είναι ένα, πριν και μετά νέου κύβου: Η μείωση του πληθυσμού, μάλλον... η ΔΡΑΜΑΤΙΚΉ μείωση του πληθυσμού, είναι ήδη σε εξέλιξη, δεν αφορά στο μέλλον αλλά στο παρόν του εδώ και τώρα, και γίνεται με κάθε δυνατό τρόπο και μέσον. Κι αν με ένα τέτοιο μνημείο και τις δηλώσεις των "φιλάνθρωπων" της ελίτ ακόμα κάποιοι το θεωρούν ως θεωρία συνωμοσίας και πέφτουν θύματα της καθημερινής προπαγάνδας "είμαστε πολλοί στον πλανήτη"... ε, τι να πω; Ακόμα και η επιστήμη κάποια στιγμή σηκώνει τα χέρια ψηλά!

διαβάστε ακόμα πάνω στο θέμα της μείωσης πληθυσμού:

Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
© AllNewz  (όροι χρήσης - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Κατόπιν επανειλημμένων παραβάσεων των όρων χρήσης της AllNewz.gr και λοιπών ιστολογίων που ανήκουν σε αυτήν, που διέπονται από τον νόμο  Creative Commons 3.0 License  και αφορά στην αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ, αλλά και κατόπιν απαντήσεων που πήραμε από μπλόγκερς τύπου "εγώ έτσι θέλω, αυτή είναι η δική μου τακτική", ανακοινώνουμε ότι η AllNewz, ιστολόγιο μη κερδοσκοπικό κι εκμετάλλευσης, θα προβεί στο μέλλον αυτομάτως σε αγωγές σε όσους δεν συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης της, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση)

]]>
<![CDATA[Hamas = ISIS; Αντι-ισλαμική διαφημιστική καμπάνια θα γεμίσει τα λεωφορεία της Ν.Υ.]]>Sat, 20 Sep 2014 17:29:26 GMThttp://www.allnewz.gr/matrix/hamas-isis Μια άκρως προκλητική διαφημιστική καμπάνια με αντι-ισλαμικά μηνύματα σε εκατό λεωφορεία της Νέας Υόρκης και δύο σταθμούς του μετρό θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Κοστίζει $ 100,000 και εξισώνει Χαμάς με τους μαχητές του ισλαμικού κράτους για «σκοπούς εκπαίδευσης». 
Picture
Η εκστρατεία βασίζεται σε μια προκλητική υπόθεση: «Η Χαμάς είναι η ISIS", "Η Χαμάς είναι η CAIR στην Αμερική", "Το Ισλαμικό μίσος Εβραίων: Είναι στο Κοράνι". 
“Hamas is ISIS”“Hamas is CAIR in America,”“Islamic Jew Hatred: It’s in the Quran.”
Μια διαφήμιση έχει τον τίτλο «Η Μετριοπάθεια του Χτες είναι η Επικεφαλίδα του Σήμερα" και διαθέτει δύο φωτογραφίες. Στα αριστερά είναι μια φωτογραφία του Abdel-Majed aka Abdel Bary, ένας μουσουλμάνος με έδρα το Λονδίνο φαίνεται σε ένα στούντιο ηχογράφησης με τη λεζάντα: "ο δήμιος που αποκεφάλισε έναν δημοσιογράφο πριν γίνει τζιχάντ." 

Παράλληλα με τη φωτογραφία είναι η εικόνα του δημοσιογράφου James Foley με πορτοκαλί στολή δίπλα σε έναν άνθρωπο με κουκούλα λίγο πριν από την εκτέλεσή του, λεζάντα: ". Ο δήμιος που αποκεφάλισε έναν δημοσιογράφο αφού έγινε οπαδός". Η Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες τον "αναγνώρισαν" ως τον Abdel Bary, σύμφωνα με την The Guardian.

Σε άλλο μέρος της διαφήμισης γράφει : «Δεν είναι Islamphobia, είναι Islamorealism». Μια άλλη φωτογραφία κάτω δεξιά λέει μην σκοτώνετε τους Χριστιανούς. Ενώ με μεγάλα λευκά γράμματα, τονίζεται ότι οι Χριστιανοί εξαφανίζονται παντού στη Μέση Ανατολή, εκτός... από το Ισραήλ!

Μάλλον και στο Ισραήλ θα πρέπει να ανατρέξει κανείς να βρει τους χρηματοδότες τόσο της διαφήμισης, όσο και των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους. Και με αυτή τη καμπάνια, απλά έβαλαν τη βούλα σε όλα αυτά τα οποία ήδη γνωρίζαμε. Φυσικά, συνδετικός κρίκος είναι οι σιωνοκρατούμενες ΗΠΑ, που ό,τι τους πουν κάνουν. 

Το Ισραήλ αυτή τη στιγμή ελέγχει την πλειοψηφία των δυτικών κυβερνήσεων, και για να ολοκληρωθεί το σκηνικό για την παγκόσμια διακυβέρνηση του χρειάζεται και μεγαλύτερος έλεγχος στον Αραβικό κόσμο. 

Κι αν νομίζετε ότι Κίνα και Ρωσία είναι ο αντίποδας σε όλα αυτά, καλύτερα να αλλάξετε "νόμισμα", προτού δείτε μια μέρα μπροστά το νόμισμα της ΝΠΤ που θα γίνει απ' όλους αποδεκτό... Θα είναι πολύ αργά για να ζητήσετε τα ρέστα σας...

σημερινό: 
Δήλωση-βόμβα στρατιωτικού αξιωματούχου των ΗΠΑ: Οι Άραβες σύμμαχοί μας χρηματοδοτούν τους τρομοκράτες (βίντεο)

Κάντε 'like' στη σελίδα μας στο f/b και στη συνέχεια στο like από κάτω “get notifications”- “θέλω να παίρνω κοινοποιήσεις” AllΝewz | 
© AllNewz  (όροι χρήσης - Για αναδημοσίευση: αναφορά ιστολογίου με ΕΝΕΡΓΟ λινκ. Για όσους κάνουν copy - paste χωρίς να διαβάζουν τους όρους.)

]]>